خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیمه پای قول های خود برای حمایت از اصناف بایستد

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 20 فروردین 1399 - 15:51
رئیس اتاق اصناف خراسان شمالی تاکید کرد: بیمه تامین اجتماعی پای قول های خود برای حمایت از اصناف بایستد.
اصناف،بيمه،قول،واحدهاي،شمالي،حمايت،استان

ایسنا/خراسان شمالی رئیس اتاق اصناف خراسان شمالی تاکید کرد: بیمه تامین اجتماعی پای قول های خود برای حمایت از اصناف بایستد.
امیدوار در نشست با اصناف خراسان شمالی که در ارتباط با شیوع ویروس کرونا در 20 فروردین در محل استانداری برگزار شد، با اشاره به اینکه 80 درصد از کسبه این استان مستاجر هستند، گفت: با شیوع ویروس کرونا حدود 97 درصد از اصناف این استان واحدهای خود را تعطیل کردند و تعداد واحدهای پلمب شده در استان نیز اندک بود.
وی افزود: یک ماه است که واحدهای صنفی بسته شده اند و کارفرماها برای این ماه پولی برای پرداخت حقوق کارگران خود ندارند و بیمه تامین اجتماعی باید به قول هایی که برای حمایت از اصناف داده است، پایبند باشد.
امیدوار با بیان اینکه اعطای بیمه بیکاری کارگران و پرداخت حق بیمه کارگری از موارد درخواست اصناف است، ادامه داد: اما گویا بیمه فقط اسامی چند رسته برای حمایت از موارد مذکور را اعلام کرده است.
وی بیان کرد: از سوی بانک ها قول داده شد که اقساط به تعویق افتد اما زمانیکه به بانک ها مراجعه می کنیم، اعلام می شود که اقساط قرض الحسنه یک تا پنج میلیون تومان مشمول می شود، اما آیا کسبه چنین تسهیلاتی را دریافت کرده اند؟
این مقام مسئول در پایان تصریح کرد: برخی از اصناف طی هر سال افزایش قیمت برای فروش کالا را دارند اما برخی از اصناف هم هستند که چندین سال است که افزایش قیمتی نداشته و همین امر نیز برای آن ها مشکل ساز شده است.
انتهای پیام