خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارتباط ضعیف دولت و مجلس در ۴۵ روز گذشته

مشرق | سیاسی | چهارشنبه، 20 فروردین 1399 - 15:40
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به برگزاری جلسات آنلاین پارلمان گفت: در آخرین جلسه فقط ۱۳۱ نماینده حاضر بودند هر چند که به دلیل تعطیلی کشور، ارتباط دولت و مجلس در این ۴۵ روز اخیر کم بود.
مجلس،كرونا،طرح،دولت،عزيزي،رئيسه،ويروس،موافقت،وزير،آنلاين،هيئ ...

به گزارش مشرق، عبدالرضا عزیزی رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی امروز (چهارشنبه ۲۰ فروردین) در مورد موافقت نشدن با طرح ۳ فوریتی تعطیلی در برنامه تهران کلینیک رادیو تهران گفت: این طرح بسیار ناپخته بود و فکری در مورد آن نشده بود که البته با آن هم موافقت نشد؛ باید برای تصویب هر طرح و یا لایحه‌ای در وهله‌ی اول با سه قوه هماهنگ بود بعد هم اورژانسی تصمیم گرفته و با آن موافقت کرد.
بیشتر بخوانید: موافقان و مخالفان وزیر جدید جهاد کشاورزی چه گفتند؟
عزیزی در همین راستا افزود: این طرح بسیار با عجله نوشته شده بود و یکی از دلایل ناپختگی این طرح، تعطیل بودن مجلس و دولت و قوه قضاییه بود، چرا که مثلا مجلس خودش مرکز شیوع کرونا می‌باشد و ٦٠ نماینده‌ مجلس مبتلا به کرونا ویروس هستند و وقتی نمایندگان با وزرا و معاونین در ارتباط هستند این شیوع ادامه پیدا می‌کند.
** دولت پزشکان هیات رئیسه را به ستاد کرونا دعوت نکرد
عزیزی اظهار داشت: در ۴۵ روز گذشته به دلیل تعطیلی‌ها، ارتباط دولت و مجلس ضعیف بوده است، حتی قرار هم بر این شده بود که آقایان پزشکیان و قاضی زاده هاشمی نایب رییس و عضو هیئت رئیسه مجلس در ستاد ملی مبارزه با کرونا شرکت کنند اما دولت این ۲ نفر را اصلا دعوت نکرد.
وی خاطرنشان کرد:‌ در دوران تعطیلات، نمایندگان بطور آنلاین و از طریق فضای مجازی تصمیم‌گیری‌ها را انجام می‌دادند و آخرین جلسه علنی هم با ١٣١ نفر به صورت آنلاین برگزار شد.
** جلسه هفته آینده روسای کمیسیون‌های مجلس با وزیر کار
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس خاطرنشان کرد: مقابله با ویروس کرونا نیاز به یک مدیریت واحد و منطقی دارد ضمن اینکه این ویروس پاندمیک شده و جهانی است، ما علاوه بر کنترل داخلی و کشوری باید همکاری جهانی نیز داشته باشیم.
وی در پایان در واکنش به اینکه مردم درخواست دارند تا زودتر در این باره تصمیم گیری شود افزود: بنده امروز این موضوع را در جلسه‌ مشترک روسای کمیسیون‌های تخصصی و هیئت رئیسه مجلس مطرح خواهم کرد، ضمن اینکه ما ان شاالله در هفته‌ آینده هم با وزیر کار جلسه‌ خواهیم داشت و همه این مسائل از جمله سبد معیشتی، کمک‌هایی که باید انجام شود از جمله کمک به نیازمندان، کمک به بهزیستی، کمیته‌ امداد و سالمندان را پیگیری و بررسی خواهیم کرد.