خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش رسول پناه به صحبت جنجالی بیرانوند

مشرق | ورزشی | چهارشنبه، 20 فروردین 1399 - 14:56
سرپرست باشگاه پرسپولیس با دروازه بان پرسپولیس که از او ناراحت بود تماس گرفت.
پرسپوليس،بيرانوند،پناه،سرخ،رسول،باشگاه

به گزارش مشرق، علیرضا بیرانوند که در پایان فصل جاری رقابت های لیگ برتر به آنتورب بلژیک می رود از مهدی رسول پناه سرپرست باشگاه پرسپولیس ناراحت بود.
دروازه‌بان ملی پوش پرسپولیس بابت عدم پاسخگویی رسول پناه به پیام او بابت بررسی وضعیت مالی وی گلایه اش را رسانه ای کرده بود تا رئیس هیات مدیره سرخ ها مجبور به تماس با او شده و شرایط مالی سرخ ها را در روزهای تعطیلی رقابت های لیگ برتر توضیح دهد.
بیشتر بخوانید: اقدام عجیب بیرانوند برای دریافت طلبش از پرسپولیس
رسول پناه از بیرانوند خواسته تا با توجه به نبود منابع مالی، صبوری بیشتری در شرایط فعلی داشته باشد.
صحبت هایی که به مذاق دروازه بان پرسپولیس خوش نیامد اما دروازه بان سرخ ها نیز چاره ای جز پذیرش شرایط فعلی ندارد.
او که مدعی شده بود می تواند مانع از انتقال قسط دوم رضایتنامه خود از باشگاه آنتورب به پرسپولیس شود چنین اجازه ای ندارد و پس از موفقیت در تست پزشکی باشگاه بلژیکی، مراحل انتقال او به آنتورب نهایی خواهد شد.