سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برای ایمن‌سازی شهر همه دستگاه‌ها باید پای کار بیایند

ایسنا | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 06 اسفند 1397 - 12:29
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران تاکید کرد که باید با بسیاری از حوادث قبل از وقوع مقابله کرد.
همايش،ايمني،نشاني،وقوع،آتش،مقابله،شهري،حائز

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران تاکید کرد که باید با بسیاری از حوادث قبل از وقوع مقابله کرد.
به گزارش ایسنا، مهدی داوری در مراسم افتتاحیه چهارمین همایش ملی و اولین همایش بین‌المللی آتش نشانی و ایمنی شهری که پیش از ظهر امروز در سالن همایش‌های هتل المپیک برگزار شد، اظهار کرد: مسئله ایمنی تأثیر بسیاری در ساختار و کیفیت زندگی شهروندان دارد و از همین روست که بسیار حائز اهمیت است.
وی با بیان اینکه باید جلوی بسیاری از حوادث را قبل از آنکه رخ دهد گرفت و با آن مقابله کرد، گفت: وقتی حادثه‌ای رخ دهد خطرات و ریسک آن حادثه نیز افزایش می‌یابد و ممکن است دیگر برخی از موارد و کنترل آن از دست خارج شود.
بنابراین بهترین راه این است که از وقوع آن حادثه پیشگیری کرده و پیش از وقوع با آن مقابله کنیم.
وی با تاکید بر اینکه باید تمامی سازمان‌ها و دستگاه‌ها برای کاهش ریسک و مخاطرات اقدام کنند، گفت: لازم است که دستگاه‌های مختلف هر کدام در حوزه وظایف و مسئولیت‌های خود چالش‌ها و ریسک‌ها را شناسایی کرده و راهکارهای علمی و منطقی برای رفع آن ارائه دهند.
داوری وجود ساختمان‌های مرتفع در شهر تهران را یکی از چالش‌ها برشمرد و گفت: ما نمی‌توانیم صرفاً بگوییم ساختمان پرخطر است و ناامیدانه به آن نگاه کنیم.
آیا هیچ راهکاری وجود ندارد که آن را پیش از وقوع خطر ایمن سازی کنیم.
ما باید تلاش کنیم تا شهری ایده‌آل داشته باشیم و در این زمینه همه دستگاه‌ها باید پای کار بیایند.
وی اضافه کرد: آتش نشانی نیز باید با روش‌های علمی با موضوعات مختلف مواجه شده و برخورد کند.
وی با بیان اینکه نخستین مرحله از برگزاری همایش آتش نشانی و ایمنی شهری در سطح بین‌المللی گفت: خوشبختانه گرچه تجربه سه دوره برگزاری این همایش در سطح ملی را داشتیم اما امسال هشت دانشگاه کشور همکاری خوبی با ما داشته و بیش از ۲۷۰ مقاله و همایش ارائه شد که این بسیار حائز اهمیت است.
انتهای پیام