هزینه حج عمره را به درمان کرونا اختصاص دهید
مهر
|
دین و اندیشه
|
چهارشنبه، 20 فروردین 1399 - 13:04
شورای علمای پاکستان، دارالافتا پاکستان ازمردم مسلمان پاکستان درخواست کردکه هزینه حج وعمره خود را به درمان ویروس کرونا اختصاص دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر، شورای علمای پاکستان، دارالافتا پاکستان و علما و مشایخ سرتاسر پاکستان گفتند که درنتیجه اقدامات پیشگیرانه ویروس کرونا، افراد زحمتکش، کارگران، روزمزدان، افراد بیبضاعت و نادار دچار مشکلات شدید شدهاند، این افراد نه دارای اغذیه و مواد غذایی هستند و نه پولی برای مبارزه با بیماری دارند لذا کسانی که قصد حج عمره دارند به این افراد مستحق کمک کنند، خداوند به آنها پاداش دو برابر خواهد داد.
با توجه به وضعیت ناگهانی فعلی، بافضیلت ترین عبادت نجات دادن انسانها از مرگ گرسنگی و بیماری است.
علما و مشایخ از ملت تقاضا کردند که آمار افراد مبتلابه ویروس کرونا در کشور در حال افزایش است و وضعیت وخیمتر میشود با توجه به این وضعیت بیشازپیش با حکومت و مسئولیت حکومت همکاری کنند و از خانههایشان بیرون نیایند.