شمار مبتلایان به کرونا در پاکستان از 4 هزار نفر گذشت
با ثبت 208 مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در پاکستان، تنها تعداد مبتلایان به این بیماری در این کشور از مرز 4000 نفر گذشت.

با ثبت 208 مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در پاکستان، تنها تعداد مبتلایان به این بیماری در این کشور از مرز 4000 نفر گذشت.
به گزارش خبرنگار دفاتر منطقهای خبرگزاری فارس، با ثبت 208 مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در پاکستان، تنها تعداد مبتلایان به این بیماری در این کشور از مرز 4000 نفر گذشت.
این در حالی است که طبق گزارشها، تنها 7295 تخت برای مبتلایان در بیمارستانهای این کشور وجود دارد.
با وجود اعلام طرح فاصلهگذاری اجتماعی در این کشور، شمار مبتلایان رو به افزایش بوده و آمار متوفیان نیز کماکان روند صعودی دارد.
بیشترین میزان ابتلا به این بیماری در ایالت پنجاب با 2030 مورد، سند با 986 مورد و خیبرپختونخوا با 527 مورد بوده است.
بر اساس اعلام مرکز فرماندهی و کنترل ملی پاکستان، طی 24 ساعت گذشته 208 مورد جدید ابتلا به بیماری در این کشور گزارش شده است.
انتهای پیام/ح