خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادامه کاهش نرخ دلار

ایسنا | اقتصادی | چهارشنبه، 20 فروردین 1399 - 12:02
قیمت ارز امروز هم نسبت به روز گذشته با کاهش ۱۰۰ تومانی همراه بود.
قيمت،تومان،مجاز

قیمت ارز امروز هم نسبت به روز گذشته با کاهش ۱۰۰ تومانی همراه بود.
به گزارش ایسنا، صرافی‌های مجاز بانک مرکزی که پس از تعطیلات نوروزی قیمت ارز را اعلام کردند، امروز (چهارشنبه) قیمت دلار و یورو را نسبت به روز گذشته ۱۰۰ تومان کاهش دادند.
بر این اساس، قیمت خرید هر دلار آمریکا در صرافی‌های مجاز بانک مرکزی امروز ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان و قیمت فروش آن ۱۵ هزار و ۶۰۰ تومان است.
همچنین این صرافی‌ها هر یورو را به قیمت ۱۶ هزار و ۹۰۰ هزار تومان خریده و در مقابل با قیمت ۱۷ هزار تومان می‌فروشند.
قیمت خرید ارز در بانک‌ها نیز اندکی کمتر از قیمت خرید در صرافی‌های مجاز بانک مرکزی است؛ هرچند که به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور، در حال حاضر تلاش می‌شود که کمترین مراجعه به شعب بانکی صورت گیرد.
انتهای پیام