تصمیم نهایی PSG درباره ایکاردی
یک روزنامه ایتالیایی اعلام کرد که پاری سن ژرمن درباره ایکاردی تصمیم نهایی خود را گرفته است و میخواهد با او قرارداد نهایی امضا کند.

یک روزنامه ایتالیایی اعلام کرد که پاری سن ژرمن درباره ایکاردی تصمیم نهایی خود را گرفته است و میخواهد با او قرارداد نهایی امضا کند.
به گزارش ایسنا و به نقل از کوریره دلو اسپورت، مائورو ایکاردی در تابستان سال قبل بود که به صورت قرضی و تا پایان فصل به پاری سن ژرمن پیوست.
این مهاجم آرژانتینی در ۲۰ بازی که برای پاری سن ژرمن به میدان رفته توانسته که ۱۲ گل به ثمر رساند.
باشگاه اینتر طبق توافقی که با پاری سن ژرمن داشته رقم انتقال نهایی این بازیکن را ۷۰ میلیون یورو قرار داده است.
طبق اعلام کوریره دلو اسپورت، باشگاه پاری سن ژرمن درباره ایکاردی تصمیم نهایی خود را گرفت و بعد از پایان قرارداد این بازیکن رسما با او قرارداد امضا خواهد کرد.
این روزنامه ایتالیایی نوشت که این تصمیم باشگاه پاری سن ژرمن بدون موافقت توماس توخل، سرمربی تیم بوده و این نشان میدهد که او فصل بعد در پاریس باقی نخواهد ماند.
علاوه بر پاری سن ژرمن تیمهای یوونتوس و رئال مادرید هم به جذب ایکاردی علاقه دارند.
انتهای پیام