خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سناتور آمریکایی، «نیکلاس مادورو» را تهدید به قتل کرد!

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 06 اسفند 1397 - 12:11
یک سناتور آمریکایی با انتشار تصویری از «معمر قذافی»، نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا را به صورت غیرمستقیم تهدید به قتل کرد.
ونزوئلا،قذافي،آمريكا،مادورو،بشردوستانه،نيكلاس،مخالفان،جمهور،رئيس

ادامه اقدامات مداخله‌جویانه آمریکایی‌ها در امور ونزوئلا
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، «مارکو روبیو» سناتور جمهوری‌خواه ایالت فلوریدای آمریکا شب گذشته با انتشار دو عکس از معمر قذافی، دیکتاتور معدوم لیبی در حساب کاربری توئیتر خود، نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا را به صورت غیرمستقیم به قتل و دچار شدن به سرنوشت مرگبار قذافی تهدید کرد.
روبیو، در این پیام توئیتری تصویری از قذافی را قبل و بعد از سرنگونی منتشر کرد.
یکی از تصاویر قذافی را در اوج قدرت و دیگری او را غرق در خون نشان می‌دهد.
این سناتور آمریکایی در حالی با انتشار عکس قذافی به صورت ضمنی رئیس جمهور ونزوئلا را تهدید کرده است که امروز دوشنبه مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا در دیدار با سران کلمبیا در بوگوتا در اظهاراتی مداخله جویانه از اتخاذ «گام‌های مشخص» و «اقدامات واضح» برای کمک به مخالفان ونزوئلا خبر داد.
دیدار پمپئو پس از ملاقات مایک پنس، معاون رئیس جمهور آمریکا با سردسته مخالفان ونزوئلا صورت گرفت.
آمریکا طی روز‌های اخیر تبلیغات رسانه‌ای وسیعی درباره ارسال «کمک‌های بشردوستانه» (!) به مردم ونزوئلا از طریق مرز‌های زمینی کشور‌های همسایه ونزوئلا به راه انداخته است، اما نیکلاس مادورو تأکید کرده است که کاراکاس اجازه نخواهد داد چنین محموله‌هایی وارد ونزوئلا شوند.
بیست و سوم فوریه مخالفان ونزوئلایی تلاش کردند کمک‌های بشردوستانه را وارد ونزوئلا کنند.
دولت کارکاس تلاش برای تحویل کمک‌های بشردوستانه را اقدامی تحریک‌آمیز می‌داند.
از دیدگاه نیکلاس مادورو، کمک‌های بشردوستانه پوششی برای تهاجم علیه کشورش است، به دلیل این بحران، مادورو روابط دیپلماتیک خود را با آمریکا و کلمبیا قطع کرد.
انتهای پیام/