خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بانک‎ها چک‌ها را برگشت ندهند

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 20 فروردین 1399 - 09:44
دادستان عمومی و انقلاب همدان گفت: برای جلوگیری از افزایش شمار چک های برگشتی بانک ها گواهی عدم پرداخت را صادر نکنند.
برگشتي،چك،افزايش،پرداخت،گواهي

ایسنا/همدان دادستان عمومی و انقلاب همدان گفت: برای جلوگیری از افزایش شمار چک های برگشتی بانک ها گواهی عدم پرداخت را صادر نکنند.
حسن خانجانی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره افزایش شمار چک‌های برگشتی در ایام شیوع کروناویروس در استان اظهار کرد: افراد به امید فروش شب عید، اجناس خود را به صورت چکی خریداری کرده اند اما با توجه به شیوع کروناویروس و تعطیلی اصناف موفق به پرداخت آن نشده اند.
وی با بیان اینکه افزایش شمار چک های برگشتی از تبعات اقتصادی شیوع کروناویروس است، افزود: پس از افزایش شمار چک های برگشتی از دادستان کل کشور درخواست شد که در ستاد ملی مبارزه با کرونا این موضوع را مطرح کرده و تصمیم کشوری برای جلوگیری از صدور گواهی پرداخت نکردن چک اتخاذ شود.
دادستان عمومی و انقلاب همدان در پایان بیان کرد: در جلسه ستاد استانی هم مصوب شد برای جلوگیری از افزایش شمار چک های برگشتی بانک ها گواهی عدم پرداخت را صادر نکنند.
انتهای پیام