خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشت هزار سبد غذایی بین نیازمندان گلستانی توزیع می‌شود

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 20 فروردین 1399 - 09:12
گرگان- مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) گلستان گفت: هشت هزارسبد غذایی با مشارکت قرارگاه مردمی مدافعان سلامت، کمیته امداد، بسیج و سپاه و خیران برای توزیع بین نیازمندان گلستانی تهیه شد.
امداد،كميته،استان،بابايي،غذايي،كرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عیسی بابایی اظهارکرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا در سال جدید، هشت هزار سبد غذایی با اولویت مددجویان تحت حمایت این نهاد بین نیازمندان توزیع می شود.
بابایی افزود: سبدهای غذایی به ارزش ۸۰۰ میلیون تومان در بین نیازمندان و محرومان گلستانی، توسط کمیته امداد استان و قرارگاه مردمی مدافعان سلامت توزیع خواهد شد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: این سبد غذایی با مشارکت قرارگاه مردمی مدافعان سلامت، کمیته امداد استان، شهرداری گرگان، بسیج سازندگی، سپاه نینوای استان و خیران تهیه شده است.
وی یادآور شد: در حال حاضر ۷۸ هزار خانوار گلستانی با جمعیت ۱۴۵ هزار نفری، تحت حمایت کمیته امداد استان گلستان هستند که ۵۰ درصد این افراد، مددجویان سالمند، دارای بیماری صعب العلاج و یا بیمار خاص بوده و با توجه به شیوع ویروس کرونا این افراد در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند.
بابایی عنوان کرد: هم استانی ها می توانند از طریق واریز کمک های نقدی خود به شماره حساب های این نهاد، کمیته امداد را در تهیه بسته های کمک معیشت و اقلام بهداشتی یاری کنند.