خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

الزرفی: بحران بین ایران و آمریکا ارتباطی به عراق ندارد/ در خصوص اخراج نیروهای خارجی جدی هستم

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 20 فروردین 1399 - 04:46
نخست‎وزیر مکلف به تشکیل کابینه جدید عراق گفت که بحران و تنش آمریکا و ایران ارتباطی به عراق ندارد و دولت آتی وی در این زمینه بی‎طرف خواهد بود.
عراق،نظامي،نيروهاي،كشورهاي،مامور،كابينه

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، «عدنان الزرفی» نخست‌وزیر مامور به تشکیل کابینه جدید عراق سه شنبه شب در سخنانی اعلام کرد که اختلافات ایران و آمریکا در منطقه ارتباطی به بغداد ندارد.
وی که با شبکه تلویزیونی «الشرقیه» گفت‌وگو می‌کرد، افزود: «به نفع عراق نیست که به کشورهای همسایه خود درگیری و دشمنی داشته باشد و بحران کنونی ایران و آمریکا ارتباطی به ما ندارد».
الزرفی افزود: «عراق در آینده با اعطای امتیازات اقتصادی به کشورهای عضو ائتلاف بین المللی ضد داعش، حمایت‌های نظامی آنها از عراق و آموزش نیروهای عراقی را جبران خواهد کرد».
وی تصریح کرد: «من در خصوص پرونده خروج نیروهای خارجی از عراق جدی عمل می‌کنم و عملیات خروج نیروهای ائتلاف بین المللی از برخی از پایگاه‌های نظامی عراق با هماهنگی بغداد را شاهد بودیم».
نخست‌وزیر مامور به تشکل کابینه جدید عراق افزود: «ما در درگیری‌هایی که به نفع عراق نیست، دخالت نخواهیم کرد.
ما به حسن همجواری و داشتن ارتباطات راهبردی با کشورهای بزرگ جهان از طریق ایجاد روابط اقتصادی و نه نظامی، نیاز داریم».
الزرفی گفت: «به هیچ کس اجازه نخواهیم داد که باعث جنگ داخلی و یا کودتای نظامی در کشور شود.
جنگ شیعی-شیعی وجود ندارد و خون همه عراقی‌ها برای ما با ارزش است».
انتهای پیام