خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعداد قربانیان کرونا در ایتالیا از 17 هزار نفر فراتر رفت

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 19 فروردین 1399 - 21:34
منابع دولتی در ایتالیا از افزایش شمار قربانیان ویروس کرونا (بیماری کووید-19) در این کشور به بیش از 17 هزار نفر خبر دادند.
ويروس،كرونا،ايتاليا،آمار

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، آژانس دفاع غیرنظامی ایتالیا روز سه‌شنبه اعلام کرد شمار قربانیان ویروس کرونا در این کشور به 17127 نفر افزایش یافته است.
طی 24 ساعت گذشته 604 نفر از مبتلایان به ویروس کرونا (بیماری کووید-19) در ایتالیا جان خود را از دست داده‌اند.
آژانس دفاع غیرنظامی ایتالیا همچنین از شناسایی 3039 فرد مبتلا به ویروس کرونا در این کشور طی 24 ساعت گذشته و رسیدن آمار مبتلایان به بیش از 135 هزار نفر خبر داده است.
ایتالیا همچنان از لحاظ آمار قربانیان ویروس کرونا در رتبه اول جهان قرار دارد و از لحاظ آمار مبتلایان به این ویروس همه‌گیر نیز پس از آمریکا و اسپانیا در رتبه سوم جای گرفته است.
البته طی روزهای اخیر آمار روزانه مبتلایان و قربانیان ویروس کرونا در ایتالیا کاهش نسبی داشته و به گفته مقامات بهداشت و درمان این کشور، آمار افراد نیازمند به بستری شدن در بخش‌ مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها نیز کاهش یافته است.
انتهای پیام/.