خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آلمانی‌های بیشتری کرونایی شدند

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 19 فروردین 1399 - 13:50
آلمان می‌گوید طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد مبتلایان و قربانیان کرونا در این کشور در مقایسه با روز گذشته افزایش داشته و در حال حاضر، ۹۹ هزار و ۲۲۵ نفر از شهروندان این کشور به کووید ۱۹ آلوده هستند.
آلمان،نفر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، آلمان از افزایش ۳ هزار و ۸۳۴ نفری شمار مبتلایان به کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
به این ترتیب شمار افراد آلوده به کووید ۱۹ در این کشور به ۹۹ هزار و ۲۲۵ نفر رسید حال آنکه تعداد قربانیان نیز با ۱۷۳ مورد افزایش، یک هزار و ۶۰۷ نفر گزارش می‌شود.
این در حالی است که وزارت کشور آلمان هرگونه تصمیم برای کاهش یا پایان دادن قرنطینه بعد از تاریخ ۱۹ آوریل (۳۰ فروردین) را تکذیب کرد.