خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احتمال دفن اجساد قربانیان کرونا در پارک‌های نیویورک

ایسنا | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 19 فروردین 1399 - 12:09
مقامات نیویورک اعلام کرده‌اند که با پر شدن ظرفیت سردخانه‌های این شهر، ممکن است به طور موقت اجساد را در یکی از پارک‌های نیویورک دفن کنند.
نيويورك،شهر،اجساد،مقامات،برنامه،دفن،ظرفيت،مرگ

مقامات نیویورک اعلام کرده‌اند که با پر شدن ظرفیت سردخانه‌های این شهر، ممکن است به طور موقت اجساد را در یکی از پارک‌های نیویورک دفن کنند.
به گزارش ایسنا، رئیس کمیته بهداشت شورای شهر نیویورک گفته است که سردخانه‌های این شهر با شیوع کووید-۱۹ با تکمیل ظرفیتی مانند زمان حادثه ۱۱ سپتامبر مواجه شده‌اند.
به گفته وی، گودال‌ها برای دفن ۱۰ تابوت به صورت ردیفی کنار یکدیگر حفر خواهد شد.
این عضو شورای شهر نیویورک اظهار داشت اگرچه این کار به شکلی با عزت، منظم و موقت انجام می‌شود اما برای نیویورکی‌ها دشوار خواهد بود.
ظرفیت سردخانه‌های بیمارستان‌ها که به طور معمول ۱۵ جسد در آن‌ها جای می‌گیرد، تماماً پر شده و از این رو کامیون‌های یخچال‌داری برای نگهداری از اجساد بیماران کووید-۱۹ به بیمارستان‌ها اعزام شده اما ظرفیت آن‌ها نیز رو به تکمیل است.
بخش‌های تدفین نیز به دلیل مراجعه بیش از حد با هرج و مرج مواجه شده و گورستان‌ها نیز نمی‌توانند تدفین اجساد را با سرعت کافی به نسبت تقاضا انجام دهند.
به گفته مقامات نیویورک، مرگ و میرها در این شهر تنها به بیمارستان‌ها که به دلیل شیوع کروناویروس افزایش یافته است مربوط نمی‌شود، بلکه پیش از این بحران نیز به طور میانگین بین ۲۰ تا ۲۵ مرگ در خانه‌های این شهر اتفاق می‌افتاده است که اکنون در بحبوحه‌ی این همه‌گیری به ۲۰۰ تا ۲۱۵ مرگ افزایش پیدا کرده است.
مقامات آمریکایی می‌گویند هدف آن‌ها این است که وخامت اوضاع به حد ایتالیا که ارتش مجبور به دخالت و جمع‌آوری اجساد از کلیساها و حتی خیابان‌ها شد، نرسد.
اگرچه دفن اجساد در پارک‌ها تنها یک برنامه احتمالی بود اما با توجه به اینکه انتظار می‌رود این هفته نیویورک به وخیم‌ترین وضعیت بحران برسد، احتمالاً این برنامه به زودی اجرایی شود.
بنا بر گزارش اسکای نیوز، مقامات شهر محل پارک اختصاص یافته برای اجرای این برنامه را اعلام نکرده‌اند و شهردار نیویورک نیز اعلام کرده که نمی‌خواهد به جزئیات این برنامه اشاره‌ کند، چرا که صحبت در مورد این موضوع به طور عمومی را مناسب نمی‌داند.
انتهای پیام