خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشخیص ابتلا به کرونا با کمک صدا !

مهر | دانش و فناوری | سه شنبه، 19 فروردین 1399 - 10:30
محققان اپلیکیشنی ساخته اند تا با جمع آوری صدای صحبت کردن و سرفه افراد ابتلا به ویروس کرونا در مراحل اولیه بیماری را شناسایی کنند.
صداي،كاربران،ويروس،سرفه،اطلاعات،دانشگاه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پرس اسوسیشن، محققان به دنبال راهی برای تشخیص ویروس کرونا از روی صدای سرفه فرد یا حتی صدای آنان هستند.
در همین راستا اپلیکیشنی برای جمع آوری اصوات ضبط شده افراد ساخته اند.
اپلیکیشن Covid۱۹ Sounds دانشگاه کمبریج از کاربران می خواهد تا صدای دم و بازدم، سرفه و صدای خود هنگام خواندن جمله «امیدوارم اطلاعات من به کنترل پاندمیک ویروس کمک کند» را ثبت کنند.
برای استفاده از اپلیکیشن ابتدا از کاربران پرسیده می شود طی ۱۴ روز قبل به ویروس کووید ۱۹ مبتلا شده اند یا خیر و اینکه آیا آنها در بیمارستان هستند یا خیر.
البته محققان اشاره کرده اند هم اکنون هیچ راهی برای تایید اطلاعاتی که کاربران ثبت می کنند وجود ندارد.
علاوه بر این از کاربران درباره سن، جنسیت، وضعیت سلامت، علائم و سیگاری بودن یا نبودن آنها سوالاتی پرسیده می شود.
اطلاعات مذکور در سرورهای دانشگاه جمع آوری می شود و از آن برای توسعه الگوریتم های ماشین یادگیری جهت شناسایی خودکار کووید ۱۹ استفاده می شود.
سیسیلیا ماسکولو رهبر این تحقیق در دانشگاه کمبریج می گوید: فعالیت ها درباره قابلیت های تشخیص بیماری است.
امیدواریم با گذر زمان و جمع آوری اطلاعات کافی بتوانیم با استفاده از صدای صحبت کردن یا سرفه فرد ، ابتلا به ویروس کرونا را در مراحل اولیه شناسایی کنیم.