خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس یوفا: نمی‌توان سناریویی تصور کرد که در آن لیورپول قهرمان نشده باشد

فارس | برگزیده، ورزشی | دوشنبه، 18 فروردین 1399 - 21:44
رئیس یوفا گفت: نمی‌توانم راهی را ببینم که در آن لیورپول قهرمان نمی‌شود.
ليورپول،قهرماني،برتر،ليگ،انگليس

به گزارش خبرگزاری فارس، الکساندر سفرین، رئیس یوفا در صحبت‌هایی به حمایت از لیورپول صدرنشین لیگ برتر انگلیس پرداخت.
لیورپول اختلاف 25 امتیازی با صدرنشین جزیره دارد و تنها دو بازی نیاز دارد که بتواند پس از مدت‌ها قهرمانی خود در لیگ برتر انگلیس را مسجل کند.
وی در صحبت‌هایی با یک روزنامه کشورش (اسلوونی) اظهار داشت: نمی‌توانم راهی را ببینم که در آن لیورپول نتواند عنوان قهرمانی را بدست نیاورد.
اگر لیگ برتر انگلیس از سر گرفته شود لیورپول تقریبا می‌تواند عنوان قهرمانی را بدست آورد.
اگر چه هنوز بازی‌ها تمام نشده و از نظر تئوری قهرمانی‌ آن‌ها قطعی نیست اما عملا لیورپول در آستانه قهرمانی است.
سفرین عنوان کرد: قطعا باید راهی پیدا کنیم تا نتایج پایانی و قهرمانی تیم‌ها در لیگ‌ها مشخص شود و قطعا نمی‌توانیم سناریویی را تصور کرد که در آن لیورپول قهرمان نشده باشد.
رئیس یوفا گفت: در حال حاضر برای ادامه مسابقات تمرکز خواهیم داشت البته شاید شاهد حضور تماشاگران نخواهیم بود.
وی خاطرنشان کرد: درصورت ادامه بازی‌ها در لیگ‌های مختلف و قهرمانی لیورپول در لیگ برتر ممکن است که هواداران این تیم نتوانند با حضور در ورزشگاه قهرمانی تیم خود را جشن بگیرند.
انتهای پیام/