خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قانونگذار ایالتی آمریکا به کرونا مبتلا شد

فارس | برگزیده، بین‌الملل | دوشنبه، 18 فروردین 1399 - 21:44
یک قانونگذار جمهوریخواه آمریکا از ابتلای خود به ویروس کرونای جدید خبر داد.
قانونگذار،آمريكايي،كرونا،مثبت،دليل،وارن،ايالتي

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک قانونگذار ایالتی آمریکا دوشنبه شب خبر داد آزمایش او برای بررسی ابتلا به ویروس کرونا مثبت بوده است.
به نوشته خبرگزاری «آسوشیتدپرس» «لس وارن» قانونگذار جمهوریخواه مجلس ایالتی «آرکانزاس» در آمریکا اعلام کرد که نتیجه آزمایش کرونای وی مثبت بوده است.
بدین ترتیب لس وارن سومین قانونگذار مجلس ایالتی آرکانزاس است که تست کرونای وی مثبت اعلام شده است.
لس وارن گفت که دکتر وی نتیجه مثبت آزمایش کرونا را به او اطلاع داده و به همین دلیل در منزل خود را قرنطینه کرده است.
این قانونگذار آمریکایی گفته که کرونای وی خفیف است.
رسانه های خبری در روزهای گذشته از مرگ یک قانونگذار آمریکایی به دلیل ابتلا به ویروس کرونای جدید خبر دادند.
«باب گلنزر» قانونگذار ایالت «داکوتای جنوبی» ساعت 8 صبح جمعه به وقت محلی در یک بیمارستان به دلیل کرونا جان خود را از دست داد.
فرزند این قانونگذار آمریکایی این خبر را ابتدا در صفحه فیسبوک خود منتشر کرد.
لحظاتی بعد نیز «لی کوالم» رهبر اکثریت سنا خبرمرگ باب گلنزر را تایید کرد.
این قانونگذار 74 ساله آمریکایی از حدو دو هفته قبل به دلیل ابتلا به کرونا در بیمارستان بستری شده بود.
علاوه بر وی، همسر و برخی از نزدیکان گلنزر نیز به کرونا مبتلا شدند.
مقامات آمریکایی هشدار داده‌اند روزهای سختی در انتظار شهروندان آمریکایی قرار دارد و سناریویی که در انتظار این کشور است شبیه ایتالیا خواهد بود.
(جزئیات بیشتر)
انتهای پیام/