خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعداد مبتلایان به کرونا در هرمزگان به ۲۵۴ نفر رسید

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 18 فروردین 1399 - 20:58
بندرعباس - رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اعلام افزایش ۱۳ مورد مثبت به کرونا در استان جمع مبتلایان را در هرمزگان ۲۵۴ نفر اعلام کرد.
نفر،كرونا،هرمزگان،بستري،مثبت

به گزارش خبرنگار مهر، حسین فرشیدی دوشنبه شب در جمع خبرنگاران بیان داشت: از زمان شروع اپیدمی کرونا هزار و ۵۲۲ نفر به عنوان بیمار حاد تنفسی بستری شده اند که از این تعداد هزار و ۲۹۶ نفر ترخیص شده اند و ۱۴۱ نفر همچنان بستری هستند.
وی عنوان کرد: از ۱۲۹۱ نفر به دلیل مشکوک بودن به کرونا نمونه گیری شده که تا کنون ۲۵۴ نفر جواب آزمایش آنها مثبت اعلام شده است.
فرشیدی با اظهار اینکه تا کنون ۲۱۶ نفر ترخیص شده اند، اظهارداشت: ۲۰ نفر در مراکز درمانی هرمزگان بستری هستند و ۱۸ نفر هم به دلیل مشکلات حاد تنفسی ناشی از کرونا فوت کرده اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ابرازداشت: ۱۳ مورد مثبت جدید طی ۲۴ ساعت گذشته در هرمزگان گزارش شد که ۸ نفر در بندرعباس، ۲ نفر در میناب، ۱ نفر در پارسیان، ۱ نفر در قشم و ۱ نفر در بندرخمیر بوده اند.
وی ابرازداشت: بندرعباس با ۱۳۲ مورد، کیش با ۴۳ مورد، میناب با ۲۷ مورد، قشم ۲۲ مورد، بندر لنگه ۷ مورد، حاجی آباد ۶ مورد، رودان ۶ مورد، پارسیان ۵ مورد، بستک ۳ مورد، بندر خمیر ۲ مورد و جاسک ۱ مورد نیز توزیع ویروس کرونا مثبت در استان هرمزگان را شامل می‌شوند.