خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زندان‌های استان اردبیل از لحاظ شیوع ویروس کرونا هیچ نگرانی ندارد

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 18 فروردین 1399 - 17:54
رئیس کل دادگستری استان اردبیل گفت: با اقدامات تامین و مراقبتی که به منظور پیشگیری از شیوع بیماری ویروسی کرونا و در سریع‌ترین زمان انجام شد زندان‌های استان اردبیل از لحاظ شیوع این بیماری هیچ نگرانی ندارد.
اردبيل،زندانيان،زندان،استان،مرخصي،اعطاي،215،محكوميت

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، ناصر عتباتی بعد از ظهر امروز در بازدید از زندان اردبیل اظهار داشت: با اقدامات تامین و مراقبتی که به منظور پیشگیری از شیوع بیماری ویروسی کرونا و در سریع‌ترین زمان انجام شد زندان‌های استان اردبیل از لحاظ شیوع این بیماری هیچ نگرانی ندارد.
وی افزود: با همکاری و مشارکت دستگاه‌های اجرایی مرتبط همچون استانداری، شهرداری‌، دانشگاه علوم پزشکی با دستگاه قضایی ضدعفونی مستمر و مداوم تمامی محیط‌های عمومی زندان‌ها در دستور کار قرار گرفته است.
215 نفر از زندانیان استان اردبیل با اعطای مرخصی پایان محکومیت آزاد شدند
عتباتی تصریح کرد: بلافاصله بعد از ابلاغیه ریاست قوه قضائیه در سریع‌ترین زمان به منطور اعطای مرخصی و عفو زندانیان را بررسی کردیم.
رئیس کل دادگستری استان اردبیل بیان کرد: هم‌اکنون 68 درصد از زندانیان زندان‌های سطح استان اردبیل با استفاده از امتیازات این بخشنامه در بیرون از زندان به سر می‌برند که از این میزان 215 نفر نیز با اعطای مرخصی پایان محکومیت و به دلیل جرایم سبک و عدم سابقه کیفری و شرایط خاص خانوادگی آزاد شدند.
تامین امنیت و آرامش مردم خط قرمز دستگاه قضایی است
وی در ادامه اظهار کرد: این امتیازات شامل هیچ‌کدام از زندانیان دارای جرایم خشن که با آزادی آنان موجب بی‌نظمی و اختلال در امنیت جامعه است نمی‌شود.
عتباتی گفت: این افراد نیز در این مدت در زندان علاوه‌بر رعایت تمامی موازین و موارد بهداشتی در سایه نظارت‌های مستمر مسئولان زندان به سر می‌برند.
انتهای پیام/146/ش