خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاکید بر مبارزه مشترک ایران و چین با کرونا

مهر | سیاسی | دوشنبه، 18 فروردین 1399 - 17:51
در پیام رئیس مجلس چین به رئیس مجلس شورای اسلامی بر مبارزه مشترک ایران و چین با کرونا تاکید شد.
چين،ايران،شيوع،بيماري،رئيس،كشور،جنابعالي،دوستانه

به گزارش خبرگزاری مهر، لی جان شو، رئیس مجلس چین در پیامی خطاب به علی لاریجانی، ضمن اظهار تأسف از ابتلای وی به بیماری کرونا و آرزوی بهبودی رئیس مجلس شورای اسلامی، بر حمایت متقابل دو کشور ایران و چین از یکدیگر در مبارزه با ویروس کرونا تاکید و اظهار امیدواری کرد با همکاری مشترک دو کشور به عنوان شرکای جامع راهبردی که همواره در ایام دشواری به یکدیگر کمک می‌کنند، کوید ۱۹ کنترل شده و پس از آن نیز ایران و چین همکاری‌های دوستانه با یکدیگر را گسترش دهند.
متن این پیام به این شرح است:
جناب آقای دکتر علی لاریجانی
رئیس محترم مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران
متأسفانه باخبر شدم که جنابعالی به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شدید، بدین وسیله همدردی صمیمانه خود را ابراز می‌نمایم و سلامتی و بهبودی جنابعالی را آرزومندم.
چین و ایران شریک جامع راهبردی هستند و همواره در ایام دشواری به یکدیگر کمک می‌کنند.
بعد از شیوع کووید ۱۹ دو کشور به حمایت متقابل از یکدیگر پرداخته و با هم با شیوع این ویروس مبارزه می‌کنند.
مایل هستیم همکاری با ایران در مقابل با کووید ۱۹ را بیش از پیش تقویت کنیم تا پیروزی مشترک و قطعی بر کنترل شیوع این بیماری محقق گردد.
اگرچه شیوع کووید ۱۹ مشکلات موقتی را برای دو کشور ایجاد کرده است، اما همیاری دو طرف در مبارزه با این بیماری، مشارکت دوستانه فیمابین را عمیق‌تر کرد.
معتقدم بعد از پایان شیوع کووید ۱۹، شاهد توسعه بیش از پیش همکاری‌های دوستانه چین و ایران در زمینه‌های مختلف خواهیم بود.
بهترین آرزوها را برای جنابعالی دارم.
لی جان شو
رئیس کمیته دائمی کنگره ملی خلق چین
پکن، ۵ آوریل ۲۰۲۰