خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۸ نفر به آمار مبتلایان به کووید ۱۹ در استان زنجان اضافه شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 18 فروردین 1399 - 16:43
زنجان- رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته آزمایش ۱۸ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در استان مثبت شده است.
ويروس،استان،نفر

به گزارش خبرگزاری مهر، پرویز قزلباش با بیان اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۸ نفر به آمار مبتلایان به کرونا ویروس در استان زنجان افزوده شده است، گفت: در مجموع تاکنون تست کرونای ۶۸۸ نفر در استان زنجان بر اساس یافته‌های آزمایشگاهی مثبت اعلام شده است.
وی ادامه داد: از آغاز شیوع ویروس کرونا تا کنون در استان ۶۸ نفر به علت ابتلاء به این ویروس جان خود را از دست داده‌اند.
قزلباش افزود: از مجموع بیماران مبتلا به این ویروس در استان تا به امروز ۵۰۴ نفر با بهبودی کامل از بیمارستان ترخیص شده‌اند.