خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کرونا تا کِی در کشور باقی می‌ماند؟

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 18 فروردین 1399 - 15:08
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با اشاره به اینکه عدم رعایت نکات بهداشتی از سوی مردم میزان شیوع کرونا را افزایش می‌دهد گفت: استان سمنان در مرحله کنترل و مدیریت کرونا ویروس قرار دارد.
سمنان،ويروس،كرونا،استان،پزشكي،علوم،شيوع،مقابله

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، نوید دانائی ظهر امروز در نشست کمیته پدافند زیستی مبارزه با کرونا در استان سمنان که در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی سمنان برگزار شد اظهار داشت: در یک دوره طولانی چندین ساله امکان ابتلای 70 درصد از مردم کره زمین به ویروس کرونا وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه زمان مشخصی برای اتمام کرونا در جهان وجود ندارد افزود: درمان قطعی برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در حال حاضر وجود ندارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان اظهار داشت: باید تمامی رویکردها و فعالیت در بخش‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی با ویروس کرونا منطبق شود.
دانائی با اشاره به مدت زمان ماندن ویروس کرونا در کشور عنوان کرد: باید بپذیریم که حداقل با این ویروس به مدت یک سال زندگی کنیم.
وی در مورد وضعیت استان سمنان در مورد شیوع کرونا و اقدامات انجام‌شده برای مقابله با این ویروس گفت: اقدامات گسترده‌ای در سطح استان سمنان با همت نهادها و ارگان‌های مختلف از سپاه، بسیج، شهرداری‌ها، فرمانداری‌ها، بخشداران، دهیاری‌ها، ظرفیت‌های مردمی خودجوش، کادر تلاشگر درمانی و پزشکی در مجموعه علوم پزشکی استان سمنان برای مقابله با این ویروس منحوس انجام‌شده و روند تلاش‌ها و فعالیت‌ها در این حوزه همچنان ادامه دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان بیان کرد: ما در استان سمنان سه موج‌کوتاه شیوع کرونا ویروس را با تجربیات مختلف شاهد بودیم و در تمامی این مراحل اقدامات گسترده‌ای در حوزه پیشگیری و جلوگیری از شیوع این ویروس در سطح استان انجام شد.
وی افزود: در حال حاضر استان سمنان در حوزه مقابله با کرونا در مرحله مدیریت و کنترل این ویروس قرار دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از وابستگی رفتار ویروس کرونا به رفتار اقشار مختلف مردم گفت و افزود: باید طرح‌های بلندمدت برای مقابله با کرونا ویروس در استان سمنان اجرا شود.
انتهای پیام/363/ش