خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 02 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لنوو گوشی قدرتمند خود را به نمایش گذاشت

فارس | دانش و فناوری | دوشنبه، 06 اسفند 1397 - 10:20
شرکت لنوو در کنگره جهانی موبایل گوشی قدرتمندی را به نمایش گذاشته که دارای نمایشگری بزرگ و سخت افزاری قدرتمند است.
گوشي،گيگابايت،يادشده،حافظه،قدرتمند،نصب،ويژگي،عامل

شرکت لنوو در کنگره جهانی موبایل گوشی قدرتمندی را به نمایش گذاشته که دارای نمایشگری بزرگ و سخت افزاری قدرتمند است.
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از یاهونیوز، گوشی لنوو Tab V7 نام دارد و علیرغم اسمی که بیشتر به رایانه ها و تبلت ها شباهت دارد، یک گوشی هوشمند است.
طراحی چشم نواز، نمایشگر 6.9 اینچی با دقت 2160 در 1080 پیکسل، نسبت تصویری 16 به 9، بلندگوهای دالبی اتم از جمله ویژگی های گوشی یادشده محسوب می شود.
پردازنده گوشی یادشده هشت هسته ای و از نوع Snapdragon 450 بوده و بسته به انتخاب مشتری با 3 یا 4 گیگابایت رم و نیز 32 یا 64 گیگابایت حافظه داخلی عرضه می شود.
سیستم عامل این گوشی از نوع Android 9.0 Pie بوده و دوربین های پشت و جلوی این گوشی به ترتیب 13 و 5 مگاپیکسلی هستند.
شاید مهم‌ترین مزیت این گوشی استفاده از باتری قدرتمند 5180 میلی آمپری باشد که استفاده طولانی مدت از آن را برای مدت تقریبا دو روز ممکن می کند.
قابلیت نصب 128 گیگابایت حافظه، سیستم عامل Android 9.0، امکان نصب دو سیم کارت، حسگر اثر انگشت و 195 گرم وزن از جمله دیگر ویژگی های گوشی یادشده است.
انتهای پیام/