خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا ۴۸ دستگاه تنفسی کشور باربادوس را دزدید

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 18 فروردین 1399 - 11:12
وزیر بهداشت کشور کوچک باربادوس اعلام کرد دستگاه‌های تنفسی که این کشور خریده شده و پولش را پرداخت کرده توسط دولت آمریکا متوقف و ضبط شده است.
باربادوس،دستگاه،تنفسي

به گزارش مشرق، «والنس جفری بوستیک» وزیر بهداشت کشور باربادوس گفت: 48 دستگاه تنفسی خریداری شده برای کشورش توسط دولت آمریکا توقیف شده و ما تلاش می کنیم بدانیم دقیقا چه چیزی قرار است به اینجا منتقل شود.»
وزیر بهداشت باربارادوس افزود: «دستگاه های تنفسی یکی از مهمترین تجهیزات مورد نیاز در جهان است و باربادوس صرفا تلاش می کند همانند 203 کشور دیگر در جهان از این دستگاه ها برای خود تامین کند.»
باربادوس کشوری جزیره‌ای با 280 هزار نفر جمعیت است که میان دریای کارائیب و اقیانوس اطلس شمالی و شمال شرق ونزوئلا قرار گرفته‌ است.