خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مراکزگردشگری استان مرکزی متحمل خسارت شده اند/دستگاه هاهمکاری کنند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 18 فروردین 1399 - 10:19
اراک- مدیرکل میراث فرهنگی استان مرکزی بر ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی نظیر امور مالیاتی، تأمین اجتماعی، آب و برق با مجموعه‌های گردشگری که بر اثر شیوع کرونا متحمل خسارت شده اند، تاکید کرد.
گردشگري،استان،ايزدي،گرفته_شود،اميدواريم،دستي،جبران،ميراث،مراكز

علیرضا ایزدی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به شیوع کرونا و ایجاد محدودیت در ترددها، نوروز امسال میزان تردد ورودی به استان با کاهش ۷۵ درصدی نسبت به سال گذشته روبرو بود و تنها ترددهای شهری را شاهد بودیم که در مجموع می‌توان گفت توریستی وجود نداشت و اقامتگاه‌های استان از این بابت متحمل خسارت شدند.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکز ادامه داد: با توجه به خسارت‌های وارد آمده به مجموعه‌های گردشگری استان در سال جاری از مجموعه تأمین اجتماعی در خواست داریم یک مهلت شش ماهه به مجموعه‌های گردشگری برای پرداخت حق بیمه دهند تا این بحران پشت سر نهاده شود و منجر به بیکاری دائم و اخراج افراد نشود و اگر مجموعه‌های دولتی در این حوزه ما را حمایت نکنند، با مشکل مواجه خواهیم بود.
ایزدی افزود: در خصوص پرداخت مالیات و هزینه‌های قبوض مصرفی آب و برق مجموعه‌های گردشگری تقاضای مشارکت از سازمان‌های مربوطه را داریم و در صورت امکان اعطای تسهیلات کم بهره نیز برای جبران مشکلات این حوزه در نظر گرفته شود.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی عنوان کرد: راهنمایان گردشگری نیز در این مدت با مشکلات فراوانی مواجه بودند و کاملاً بیکار شدند و امیدواریم مبلغی به عنوان کمک بلاعوض برای آن‌ها مد نظر قرار گیرد.
وی بیان کرد: در سایر حوزه‌ها زمانی را دولت مشخص کند، تا بسته‌های حمایتی و تشویقی با مشخص کردن ایام تعطیلی در زمان مناسب برای رونق مؤسسات گردشگری استان‌ها در نظر گرفته شود تا این ضررها جبران گردد.
امیدواریم مجموعه‌های دولتی کمک کنند تا بنیه اقتصادی مراکز گردشگری را تقویت کنیم و با مشکل ورشکستگی این مراکز مواجه نشویم.