خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر علوم درگذشت دو استاد دانشگاه الزهرا و کردستان را تسلیت گفت

مهر | دین و اندیشه | دوشنبه، 18 فروردین 1399 - 09:25
وزیر علوم با صدور پیام هایی جداگانه درگذشت ۲ استاد دانشگاه های الزهراء (س) و کردستان را تسلیت گفت.
تسليت،غضنفري،سيده،اينجانب،زهرا،دكتر،الزهرا

به گزارش خبرنگار مهر، منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پیام‌های جداگانه‌ای خطاب به رؤسای دانشگاه‌های الزهرا (س) و کردستان درگذشت سیده زهرا شورشینی و هدایت الله غضنفری، دو استاد این دانشگاه‌ها را تسلیت گفت.
متن پیام تسلیت دکتر غلامی به شرح زیر است: "
خبر درگذشت همکاران ارجمند خانم دکتر سیده زهرا شورشینی و آقای دکتر هدایت‌الله غضنفری موجب تاسف و تالم اینجانب گردید.
اینجانب به نمایندگی از جامعه علمی و دانشگاهی کشور، این ضایعه را به همکاران محترم و خانواده آن مرحوم تسلیت می‌گویم و از خداوند متعال، رحمت و غفران الهی برای ایشان مسألت می‌نمایم.
مراتب تسلیت اینجانب را به خانواده های عزادار ابلاغ نمایید.
مرحومه مغفوره سیده زهرا شورشینی، عضو هیئت علمی گروه فیزیک دانشگاه الزهرا (س) و مرحوم هدایت‌الله غضنفری نیز استاد جنگلداری دانشگاه کردستان بودند و سالها عمر خود را صرف مدیریت جنگل‌های بلوط زاگرس کرده و دستاوردهای ملی و شاخصی در حوزه مدیریت مشارکتی جنگل‌ها کسب کرده بود.