خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عملکرد فدراسیون دوچرخه سواری در سال ۹۸

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | یکشنبه، 17 فروردین 1399 - 15:14
فدراسیون دوچرخه سواری در سال ۹۸ نتوانست انتظارات را برآورده کند و عملکرد خوبی نداشت.
دوچرخه،سواري،كوهستان،مدال،فدراسيون،قهرماني،آسيا،ايران

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، در این گزارش قصد داریم به عملکرد فدراسیون دوچرخه سواری در سال ۹۸ می‌پردازیم.
فدراسیون دوچرخه سواری متاسفانه سال خوبی را پشت سر نگذاشت و تمام شانس‌های کسب سهمیه المپیک را در ماده‌های سرعت، استقامت و کوهستان از دست.
تنها یک سهمیه رنکینگی در استقامات دارد که هنوز در بالاتکلیفی به سر می‌برند که کدام ورزشکار باید آماده المپیک شود.
طی سال‌ها اخیر ایران در دوچرخه سواری از سایر رقبای آسیایی خود جامانده است و هر بار فدراسیون دلیل آن را کمبود تجهیزات، گرانی و نبود پیست استاندار بیان شده است.
این روز‌ها چشم امید دوچرخه سواری تنها به ماده کوهستان آن هم در بخش بانوان است.
فرانک پرتوآذر ملی پوش دوچرخه سواری کوهستان توانست در رقابت‌های قهرمانی آسیا صاحب مدال برنز شود.
او در حد فاصله ۲ هفته مدال برنز خود را در رقابت‌های دوچرخه‌سواری بین المللی ماراتن کوهستان در امارات تکرار کرد.
در بخش جاده سمیه یزدانی توانست برای اولین بار در تاریخ دوچرخه سواری ایران در رقابت‌های قهرمانی آسیا صاحب مدال برنز شود.
او پس از درخشش توانست با یک تیم اسپانیایی قرارداد ببندند و لژیونر شود.
رکابزنان تریال ایران در رقابت‌های قهرمانی آسیا درخشیدند و سپهر خمسه، محمد رحمتی و محمد امین صیدی مدال کسب کردند.
متاسفانه مدتی است که تیم ملی پیست در مسابقات بین المللی ناکام است و بدون هیچ مدالی از رقابت به ایران باز می‌گردند و در رقابت‌های قهرمانی آسیا هم این تیم ناکام ماند.
البته در طول سال در بخش جاده رکابزنان از طرف باشگاه‌ها یا به صورت انفرادی با هزینه شخصی یا کمک فدراسیون به تور‌های مختلفی اعزام می‌شدند که در بین ورزشکاران اعزامی محمد گنج خانلو توانست مدال‌های رنگارنگی را کسب کند.
انتهای پیام/