خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عمده مشکلات مالی تئاتر تا شهریور ماه برطرف می‌شود

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 17 فروردین 1399 - 14:41
قادر آشنا گفت: برنامه ما این است که تا اواسط شهریور ماه بخش عمده‌ای از مشکلات و بدهی‌های مالی تئاتر را برطرف کنیم.
تئاتر،نمايشي،بدهي،ارشاد،تئاترها،هنرهاي

مدیر مرکز هنرهای نمایشی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
قادر آشنا مدیر مرکز هنرهای نمایشی، در خصوص وضعیت فعلی و تعطیلی تئاترها ناشی از شیوع کرونا و برنامه ریزی برای بهبود وضعیت تماشاخانه‌ها و گروه های نمایشی، در گفت و گو با خبرنگار حوزه تئاتر گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،گفت: در برنامه های ابلاغی دولت حمایت از کسب و کار و مشاغلی که در ایام کرونایی آسیب دیده اند, وجود دارد.
وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت هنری هم ضررها و زیان های وارد به تئاترها و تماشاخانه های دولتی و خصوصی را ارزیابی می‌کنند تا در یک بسته کامل به اطلاع دولت برسد.
آشنا در خصوص بدهی های تئاتر و تامین بودجه آن گفت: ما از دیروز کار خود را آغاز کرده ایم؛ طی صحبت هایی که با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و دکتر حسینی معاون هنری ارشاد داشتیم, تلاش و اراده ما بر این است که تا حدودی مشکلات مالی و بدهی های تئاتر را برطرف کنیم.
تصور ما این است که تا اواسط شهریور ماه بخش عمده ای از مشکلات و بدهی های مالی تئاتر را برطرف کنیم.
انتهای پیام/