خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کسب رتبه پایه۱ایران کیش درهفت رشته رتبه بندی شرکت های انفورماتیک

مهر | بازار | یکشنبه، 17 فروردین 1399 - 14:06
ایران کیش ضمن تمدید گواهینامه رتبه‌بندی شرکت‌های انفورماتیک برای یک دوره دوساله، توانست رتبه قبلی خوددررشته شبکه داده های رایانه ای و مخابراتی رابه رتبه یک دراین رشته ارتقاء دهد.
انفورماتيك،رتبه،نرم،كيش،افزار،پشتيباني،سخت،اطلاعات،ارائه،توليد

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، برای اولین بار از زمان تأسیس این شرکت در رشته تولید و ارائه رایانه‌های غیرMain Frame نیزنائل به رتبه یک در رسته سخت افزار شد.
شرکت کارت اعتباری ایران کیش برای چندمین بارمتوالی طی سالهای اخیرموفق به ارتقا رتبه‌های قبلی و کسب رتبه دررشته سخت افزارازمعاونت برنامه ریزی ونظارت راهبردی ریاست جمهوری شده است.
به این ترتیب ایران کیش هم اکنون در ۷ رشته بشرح ذیل دارای پایه یک است:
خدمات پشتیبانی
تولید و پشتیبانی نرم افزارهای سفارش مشتری
ارائه و پشتیبانی نرم افزارهای پایه، سیستم و ابزارها
ارائه و پشتیبانی نرم افزارهای حامل محتوا
امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات
شبکه داده‌های رایانه‌ای و مخابراتی
تولید وارائه رایانه‌های غیرMain Frame
با کسب گواهی‌های فوق ایران کیش قادر خواهد بود ضمن ارائه خدمات تخصصی متنوع در حوزه‌های مختلف (فن آوری اطلاعات، سخت افزار، نرم افزارو…)، در هر یک از این رشته‌ها ۱۲ قرارداد با مبلغ نامحدود بانظام بانکی کشور یا سایر متولیان در این حوزه منعقد کند.
به جز موارد ذکر شده در حال حاضر شرکت دارای در ۴ رتبه پایه ۴ دررشته های آموزش و پژوهش، مشاوره و نظارت بر اجرای طرح‌های انفورماتیک خدمات شبکه‌های اطلاع رسانیProviders و سیستم‌های ویژه ایران کیش نیز هست.
بر اساس مصوبات معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری کلیه دستگاه‌های اجرایی دولتی، بانک‌ها و… مکلفند صرفاً با شرکت‌هایی که نائل به دریافت گواهینامه مورداشاره شده باشند قرارداد منعقد کند.
صحت اطلاعات مورداشاره از طریق سایتsajar.mporg.ir قابل رؤیت است.
موضوع رتبه بندی یکی از مهمترین عواملی است که شرکت‌های فعال در حوزه انفورماتیک باید آن را پیگیری و دریافت کنند.
براساس مصوبات معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری و شورای عالی انفورماتیک (از زیر مجموعه‌های معاونت مذکور) کلیه دستگاه‌های اجرایی دولتی، بانکهاو....
موظفند قراردادهایشان را صرفاً"با شرکت‌های دارای گواهینامه رتبه بندی ازشورای عالی انفورماتیک منعقد کنند.
گواهینامه‌های صادره توسط شورای عالی انفورماتیک در رسته‌های خدمات، سخت افزار، نرم افزار، انتقال اطلاعات و مشاوره صادرمی شود که هریک از آنها دارای رشته‌ها و گرایشهای متعددی هستند.
این مطلب، یک خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.