خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اهدای خون نوعی عبادت و از مصادیق انفاق به شمار می رود

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 17 فروردین 1399 - 12:59
ورامین- امام جمعه موقت ورامین گفت: اهدای خون نوعی عبادت و از مصادیق انفاق به شمار می رود.
خون،ورامين،اهداي،انتقال،اقدام

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محسن محمودی پیش از ظهر یکشنبه با همراهی سرگرد سعید تاجیک، فرمانده سپاه ناحیه ورامین با حضور در مرکز انتقال خون ورامین اقدام به اهدای خون کردند.
محمودی در حاشیه این اقدام اظهار داشت: با توجه به نیاز مبرم بیماران به خون اهدای خون برای هرکسی که واجد شرایط باش لازم است، چه بسا با این خون جان بیماری نجات پیدا می‌کند.
وی با بیان اینکه اهدای خون نوعی عبادت و از مصادیق انفاق به شمار می‌رود، از شهروندان خواست در این موقعیت حساس به یاری هم نوعان خود بشتابند.
سرگرد تاجیک، فرمانده سپاه ناحیه ورامین نیز عنوان داشت: بسیجیان شهرستان به منظور یاری رساندن به بیماران اقدام به اهدای خون خواهند کرد
کنگرلو، مسئول مرکز انتقال خون نیز استقبال مردم ورامین از اهدای خون را خوب توصیف کرد.
بر اساس این گزارش مرکز انتقال خون ورامین در مجتمع ادارات شهرستان هر روز در خدمت مردم است.