سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وضعیت ادامه ویروس کرونا به رفتار مردم بستگی دارد

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 17 فروردین 1399 - 12:23
کارشناس مسئول مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت شهرستان میبد گفت: وضعیت ادامه ویروس کرونا به رفتار همه مردم بستگی دارد.
ويروس،بيماري،ادامه،كرونا،شهرستان،وضعيت،بهداشتي،بيمارستان،رفت ...

ایسنا/یزد کارشناس مسئول مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت شهرستان میبد گفت: وضعیت ادامه ویروس کرونا به رفتار همه مردم بستگی دارد.
«محمدرضا جانب اللهی» در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه بجز شهر ندوشن و یکی دو تا از روستاهای شهرستان میبد، تقریباً تمام نقاط شهرستان تحت تاثیر آلودگی ویروسی هستند، بر ادامه همکاری مردم در این خصوص تاکید کرد.
وی افزود: با توجه به توصیه‌های مسئولان و قرنطینه شهرها، چند روزی است که آمار مبتلایان کشور و استان سیر نزولی پیدا کرده اما این بدان معنا نخواهد بود که وضعیت ویروس کرونا بهتر شده یا در مرحله حذف بیماری قرار داریم بلکه قرنطینه‌ها، نتایج مثبتی را در بر داشته است.
این کارشناس در ادامه تاکید کرد: تب به تنهایی نمی‌تواند علامت بروز بیماری کرونا باشد لذا نباید این موضوع را تنها ملاک اصلی در مورد ابتلا به این بیماری دانست بلکه علائمی مانند بی‌اشتهایی، تب، سرفه خشک ،از دست دادن حس بویایی و چشایی و مشکلات تنفسی از دیگر علائم این بیماری هستند و بروز آنها به شرایط سنی و جسمی افراد می‌تواند به صورت شدید یا خفیف، ظاهر شود.
وی حضور افراد در بیمارستان را برابر با بستری و قرنطینه ندانست و گفت: از ابتدای شیوع بیماری تاکنون به طور متوسط روزانه ۴۰ نفر مراجعه کننده به بیمارستان شهرستان داشته‌ایم که اغلب به صورت سرپایی درمان و مرخص شده‌اند.
جانب‌الهی وضعیت ادامه کرونا را مرتبط به رفتار افراد خواند و بیان کرد: وضعیت ادامه بیماری به رفتار شهروندان بستگی دارد و قرار نیست همیشه ادارات، صنایع، مغازه‌ها و صنوف مختلف تعطیل باشند بلکه باید با این میهمان ناخوانده ساخت چرا که ماندگاری ویروس را نمی‌توان پیش‌بینی کرد و بنا به اظهارات مسئولان بهداشتی کشور، حتی ممکن است تا یک سال آینده با این ویروس درگیر باشیم.وی افزود: اگرچه قطعاً سیر انتقال ویروس، دیر یا زود روند نزولی پیدا خواهد کرد اما این موضوع، به منزله شکستن پرهیز و بی‌نیازی به رعایت توصیه‌های بهداشتی و حفاظت شخصی توسط خانواده‌ها نیست و شهروندان همچنان لازم است مراقب سلامتی خود و خانواده خود باشند و توصیه‌های بهداشت فردی را جدی بگیرند.
این مسئول به بیماران ترخیص شده از بیمارستان و خانواده‌های آنها توصیه کرد که رعایت خودقرنطینگی را تا ۱۴ روز بعد از بروز علائم فراموش نکنند تا در آینده‌ای نزدیک شاهد قطع زنجیره انتقال بیماری باشیم.
جانب الهی درپایان از عموم مردم خواست با همکاری، همراهی و همدلی با کارشناسان و مسئولان بهداشتی و مدافعان سلامت این ویروس مرموز را شکست دهند و با حفظ سلامتی و خودمراقبتی داغ از دست دادن اطرافیان خود را بر جای نگذارند زیرا این ویروس بی‌رحم و کشنده خواهد بود.
انتهای پیام