خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیمه بیکاری به تمامی مشاغل تعلق نمی‌گیرد/ در نظر گرفتن بسته معیشتی برای اقشار آسیب‌پذیر

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 17 فروردین 1399 - 11:50
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه بیمه بیکاری به تمامی مشاغل تعلق نمی‌گیرد، گفت: افرادی مشمول بیمه بیکاری می‌شوند که شغل آن‌ها در پی شیوع ویروس کرونا دچار آسیب شده باشد.
بيمه،بيكاري،مشمول،بختياري،شيوع،مشاغل

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه بیمه بیکاری به تمامی مشاغل تعلق نمی‌گیرد، گفت: افرادی مشمول بیمه بیکاری می‌شوند که شغل آن‌ها در پی شیوع ویروس کرونا دچار آسیب شده باشد.
حفیظ‌الله فاضلی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص نحوه پرداخت بیمه بیکاری به افرادی که در پی انتشار شیوع کرونا ویرو مشاغل خود را از دست داده‌اند، اظهار کرد: افرادی مشمول بیمه بیکاری می‌شوند که شغل آن‌ها در پی شیوع این ویروس دچار آسیب شده باشد و کافرمایان آن‌ها در گذشته برای آن‌ها حداقل ۳ درصد بیمه پرداخت کرده باشد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری افزود: پرسنل مشاغلی مانند رستوران‌ها، هتل‌ها، اصنافی که شامل قانون تعطیلی اجباری شده‌اند و مشمول قانون کار و تأمین اجتماعی هستند می‌توانند با مراجعه به پورتال سایت مربوطه ثبت‌نام در صورت داشتن شرایط مشمول دریافت بیمه بیکاری شوند.
وی ادامه داد: بیمه بیکاری به تمامی مشاغل تعلق نمی‌گیرد، در روزهای اخیر شاهد بودیم حدود ۶ هزار نفر در این سامانه برای دریافت بیمه بیکاری ثبت‌نام کرده‌اند.
فاضلی در خصوص مشاغل آزاد مانند رانندگان تاکسی، حمل و نقل عمومی شهری و بین شهری، کارگران ساختمانی و ...
که در گذشته بیمه آزاد پرداخت می‌کردند و در پی شیوع کرونا ویروس دچار آسیب شده‌اند، توضیح داد: این افراد می‌توانند در سامانه جامع رفاه ایرانیان ثبت‌نام کنند و مشمول دریافت بسته معیشتی ۳ میلیون‌تومانی و تسهیلات ۴ میلیون تومانی شوند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: بسته معیشتی و تسهیلات بانکی پس از رصد و پالایش وضعیت معیشتی افراد به آن‌ها پرداخت می‌شود.
انتهای پیام