خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مارادونا با کاهش دستمزدش موافقت کرد

فارس | برگزیده، ورزشی | یکشنبه، 17 فروردین 1399 - 10:18
اسطوره فوتبال آرژانتین و جهان به خاطر همراهی در بحران ناشی از کرونا، با کاهش دستمزدش موافقت کرد.
مارادونا،آرژانتين،كاهش،كرونا،دستمزدش،آرژانتيني

اسطوره فوتبال آرژانتین و جهان به خاطر همراهی در بحران ناشی از کرونا، با کاهش دستمزدش موافقت کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، دیگو مارادونا که هدایت تیم خیمناسیا لاپلاتا را برعهده دارد، حرکتی در جهت همراهی علیه کرونا کرد.
طبق گزارش کلارین، وی موافقت خود را برای کاهش دستمزدش به مقامات باشگاه اعلام کرد.خبر مذکور در حالی انتشار یافت که مسابقات لیگ حرفه ای آرژانتین از تاریخ 17 مارس تا اطلاع ثانوی به حالت تعلیق درآمده است.
باشگاه های آرژانتینی همانند همتایان اروپایی برای تامین حقوق بازیکنان و کارمندان خود با مشکل بزرگ پرداخت ها مواجه شده اند که مارادونا سعی کرد با این تصمیم، پیشگام در جریان کاهش دستمزدها در کشورش شود.
گابریل پیگرینو، رئیس خیمناسیا، با قدردانی از مارادونا عنوان کرد امیدوار است دیگر مربیان و بازیکنان شاغل در آرژانتین نیز رویه ای مشابه اسطوره آرژانتینی در پیش گیرند.
انتهای پیام/ا