خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حناچی: نمی توان حمل و نقل عمومی را تعطیل کرد

مشرق | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 17 فروردین 1399 - 10:11
شهردار تهران گفت: تجربه جهانی و همچنین نیازمندی های شهر تهران اجازه نمی دهد که حمل و نقل عمومی را تعطیل کنیم اما باید برای ساعات پیک فکری کرد.
تهران،شهردار،شهرداري،دليل،كرونا،حناچي،بروند،قضاييه

به گزارش مشرق، پیروز حناچی شهردار تهران در حاشیه حضور در جلسه اعضای شورای شهر تهران و ارائه گزارش عملکرد شهرداری تهران در روزهای کرونایی تهران در جمع خبرنگاران گفت: تجربیات جهانی نشان داد که نباید حمل و نقل عمومی را تعطیل کرد به این دلیل که بالاخره آن بخشی از جامعه باید سر کار خود بروند نیاز است که با وسیله نقلیه به محل کارشان برسند.
شهردار تهران ادامه داد: از طرف دیگر باید کار یکنیم که در ساعات پیک ازدحام در مترو به وجود نیاید فعلا تا 20 فروردین طرح ترافیک را اجرا نخواهیم کرد و بعد از آن تصمیم گیر یمجدد می کنیم و شاید یک دلیل ترافیک در شهر تهران هم به همین دلیل باشد.
حناچی افزود: برخی از افرادی که تا دیروز با مترو به سر کار می رفتند الان تصمیم گرفته اند که با خودروی شخصی بروند ولی در هر حال ما تابع تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا هسیتم و هر تصمیمی گرفته شود آن را اجرا خواهیم کرد.
وی گفت: این طور که به نظر می رسد ما باید با رعایت پروتکل ها کار را پیش ببریم و آن بخشی از جامعه که وجودشان لازم است نباید تعطیل شوند تا زندگی مردم مختل نشود و از طرف دیگر باید رعایت دستورالعمل ها هم انجام گیرد.
شهردار تهران درباره مسائل مالی و مشکلاتی که کرونا برای شهرداری تهران ایجاد کرده است گفت: استفاده از همه ظرفیت ها مد نظر قرار دارد.
وی درباره دیدار با رئیس قوه قضاییه هم گفت: این دیدار اولا برای عرض تبریک سال نو بود و به هر حال ما مشکلاتی در شهرداری به لحاظ حقوقی داریم که تشریک مساعی با رئیس قوه قضاییه کمک به حال آنها خواهد کرد.