اجرای ۱۰۵ پروژه اقتصادی در چهارمحال و بختیاری پیشنهاد شد
استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ۱۰۵ پروژه اقتصادی مرتبط با جهش تولید از سوی دستگاههای دولتی جهت اجرا در سال ۹۹ پیشنهاد شده است، گفت: به منظور اجرای این پروژهها ۷ هزار میلیارد تومان اعتبار از سوی دستگاههای اجرایی پیشنهاد شده است.

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ۱۰۵ پروژه اقتصادی مرتبط با جهش تولید از سوی دستگاههای دولتی جهت اجرا در سال ۹۹ پیشنهاد شده است، گفت: به منظور اجرای این پروژهها ۷ هزار میلیارد تومان اعتبار از سوی دستگاههای اجرایی پیشنهاد شده است.
اقبال عباسی ۱۶ فروردینماه در نخستین جلسه ستاد اقتصادی مقاومتی چهارمحال و بختیاری در سالجاری با بیان اینکه ۱۰۵ پروژه اقتصادی مرتبط با جهش تولید از سوی دستگاههای دولتی برای اجرا در سال ۹۹ پیشنهاد شده است، اظهار کرد: بخشی از هزینههای اجرایی این پروژهها از اعتبارات ملی، بخشی از اعتبارات استانی و بخشی نیز از اعتبارات بخش خصوصی تأمین میشود.
استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: جهت اجرای پروژههای اقتصاد مقاومتی با محوریت جهش تولید ۷ هزار میلیارد تومان اعتبار از سوی دستگاههای اجرایی پیشنهاد شده است، در صورت اجرایی شدن این پروژهها برای ۳۴ هزار نفر اشتغال مستقیم ایجاد و در همین راستا ۲۱ هزار اشتغال نیز تثبت میشود.
وی خاطرنشان کرد: مدیران دستگاههای اجرایی و فرمانداران موظف هستند اعتبارات ملی پروژههای اقتصادی پیشنهادی خود در سال جهش تولید را پیگیری کنند، اعتبارات استانی نیز به مرور به این پروژهها اختصاص پیدا میکند، بانکهای عامل نیز در جلسات بعدی اقتصاد مقاومتی مکلف میشوند تسهیلات مورد نیاز برای اجرای این پروژهها را در اختیار متقاضیان قرار دهند.
عباسی با اشاره به اهمیت تأمین زیرساختهای مورد نیاز برای منطقه ویژه اقتصادی چهارمحالوبختیاری، گفت: دفتر فنی استانداری موظف است این مسئله را پیگیری کند.
استاندار چهارمحال و بختیاری در ادامه با بیان اینکه در سال جهش تولید یکی از اولویتهای ما تکمیل زنجیره تولید محصولات کشاورزی و ...
است، تصریح کرد: سرمایههای سرمایهگذاران باید به سمت صنایع تبدیلی و تکمیلی سوق داده تا زنجیره تولید در استان تکمیل شود.
وی عنوان کرد: باتوجه به شرایط اقتصادی کشور، تحریمها، اهمیت ایجاد اشتغال و ضرورت تکمیل پروژههای نیمهتمام وظیفه ما در تحقق شعال سال که همان جهش تولید است، بسیار سنگینتر از گذشته است، اگر تولید داخلی تقویت و افزایش پیدا کند، بسیاری از مشکلات کشور مرتفع میشود.
عباسی با تأکید بر اهمیت اجرای پروژههای گردشگری در چهارمحال و بختیاری، یادآور شد: باید تمامی پروژههای گردشگری نیمهتمام در استان با اولویت پیگیری شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به پروژه آبرسانی بن- بروجن، توضیح داد: این پروژه در حال حاضر نیازمند ۴۰۰ میلیاردتومان اعتبار است، باید اعتبار اجرای این پروژه ملی از طریق وزارتخانه مرتبط پیگیری شود، اجرای این پروژه برای استان سرنوشتساز است.
وی تأکید کرد: آب پشت سدها باید برای شرب، صنعت و کشاورزی به صورت بهینه مورد استفاده قرار بگیرد، برای رونق و افزایش تولید نیازمند تأمین آب هستیم، بنابراین پروژههای آبی با اولویت مورد پیگیری قرار بگیرد.
انتهای پیام