سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کسب تندیس جشنواره‌ علمی صنعت غذا

مهر | بازار | دوشنبه، 06 اسفند 1397 - 05:58
تندیس و لوح دو جشنواره علوم و صنایع غذایی و دهمین جشنواره دکتر شهاب واعظ‌زاده این دو جشنواره به گروه صنعتی و پژوهشی زر اعطا شد.
غذايي،تحقيق،توسعه،صنايع،صنعتي،گروه،پژوهشي،زر،جشنواره،علمي،حض ...

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، یازدهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی (جایزه علمی دکتر هدایت) و دهمین جشنواره دکتر شهاب واعظ‌زاده (R&Dهای برتر صنعت غذا) در حالی برگزار شد که تندیس و لوح این دو جشنواره به گروه صنعتی و پژوهشی زر اعطا شد.
طبق اعلام روابط عمومی گروه صنعتی و پژوهشی زر، این جشنواره ها توسط انجمن علوم و صنایع غذائی ایران و با حمایت و همکاری سازمان غذا و دارو، کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، انستیتو تحقیقات تغذیه‌ ای و صنایع غذایی کشور، قطب‌های علمی و پژوهشگاه‌ های صنایع غذایی و نیز دانشگاه‌ ها و مراکز تحقیقاتی کشور و با حضور شرکت‌ های صنایع غذایی داخلی و خارجی برگزار شد.
آرش ارشادی، سرپرست بخش تحقیق و توسعه گروه صنعتی و پژوهشی فرهیختگان زرنام در این مراسم پس از دریافت تندیس، اظهار کرد: اعتماد مصرف کنندگان به صنایع غذایی باعث می شود، محصولات غذایی از سوی مصرف کننده با اطمینان خاطر خریداری شود.
وی ادامه داد: صنایع غذایی سطح سلامت جامعه را معین می‌کند.
سرپرست بخش تحقیق و توسعه گروه صنعتی و پژوهشی فرهیختگان زرنام اضافه کرد: استفاده از کارشناسان و متخصصان در بخش تحقیق و توسعه کمک در تولید محصولات سلامت محور و با کیفیت تاثیرگذار است.
وی گفت: حضور مشاوران صاحب نظر و کهنه‌ کار در کنار کارشناسان تحقیق و توسعه نیز در این میان نقش بسزایی در افزایش کیفیت فعالیت های واحد تحقیق و توسعه خواهد داشت.
ارشادی پیشرفت هر شرکت را وابسته به تیم تحقیق و توسعه دانست و گفت: هسته مرکزی فعالیت های علمی و عملی هر شرکت دانش بنیان واحد تحقیق و توسعه آن است.
وی همچنین اظهار داشت: خلق ارزش های پایدار، تولید سلامت محور، تولید صادرات محور و کار آفرینی از جمله اهداف راهبردی گروه صنعتی و پژوهشی زر محسوب می شود.
گفتنی است، متخصصان تحقیق و توسعه گروه صنعتی و پژوهشی زر در بخشی از این مراسم با حضور در غرفه این گروه، علاوه بر پاسخگویی به سوالات بازدیدکنندگان از نظرات متخصصان و صاحب نظران این رویداد علمی نیز استقبال کردند.
این مراسم با حضور مقامات ومسئولان، دانشگاهیان، اصحاب رسانه وجمع کثیری از مدیران و صاحبان واحدهای صنعتی با هدف بررسی مسائل و مشکلات صنعت غذا و تجلیل از مقام پیشکسوتان عرصه علم وصنعت، دانشگاهیان، بازنشستگان وزارتخانه ها، معرفی پیشگامان و همچنین واحد های برتر صنعت غذایی که دارای نقطه قوت در حوزه تحقیق و توسعه سال ۹۷ هستند در محل انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.