خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 31 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استمرار وضعیت قرنطینه = عمق رکود بیشتر در اقتصاد کشور

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 16 فروردین 1399 - 13:45
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: وضعیت رکودی که به تدریج در اقتصاد کشور در حال شکل گرفتن است، به شدت نگران کننده می باشد و هر چه وضعیت قرنطینه استمرار پیدا کند، عمق رکود بیشتر می شود.
اقتصادي،برنامه،وضعيت،اشتغال،ركود،كرمان،شوراي،كرونا،جلسه،حوزه ...

ایسنا/کرمان عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: وضعیت رکودی که به تدریج در اقتصاد کشور در حال شکل گرفتن است، به شدت نگران کننده می باشد و هر چه وضعیت قرنطینه استمرار پیدا کند، عمق رکود بیشتر می شود.
دکتر"محمدرضا پورابراهیمی" امروز شنبه ۱۶ فروردین ماه در جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان کرمان اظهار کرد: با توجه به شرایط کشور و شیوع ویروس کرونا، شکل و مدل برنامه اشتغال امسال تحت تاثیر قرار گرفته است و برنامه های متداول شاید نتواند کار ما را در مسیر رسیدن به شاخص های برنامه ششم امکانپذیر کند لذا پیشنهاد این است چند اقدام در دستور کار قرار بگیرد.
وی افزود: وضعیت رکودی که به تدریج در اقتصاد کشور دارد شکل می گیرد، به شدت نگران کننده است و هر چه وضعیت قرنطینه استمرار پیدا کند، عمق رکود بیشتر می شود.
پورابراهیمی تصریح کرد: باید در سطح ملی و استانی اقدام شود که چگونه می توانیم از آثار منفی ناشی از رکود اقتصاد جلوگیری کنیم.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نخستین مسئله، بیکاری است، گفت: باید اولویت ما حفظ وضعیت موجود باشد.
علاوه بر آن پیگیری اشتغال جدید و برنامه های متعارف را داشته و باید برنامه ریزی مشخص برای حفظ اشتغال موجود صورت بگیرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش افزود: نزدیک به ۱۱۰ میلیارد تومان هزینه های ناشی از عدم فعالیت(ماهیانه) حوزه گردشگری استان کرمان است که ادامه وضعیت کنونی بخشی از اشتغال را دارد دچار مشکل می کند و در حوزه کشاورزی و اصناف نیز مشکلاتی از این دست وجود دارد.
پورابراهیمی با بیان اینکه درخواست داریم ذیل جلسه شورای برنامه ریزی ستاد اقتصادی کرونا تشکیل شود، افزود: نگرانی ما در حوزه اقتصادی این است که اگر بخش اقتصادی همزمان با بحث بهداشتی جلو نرود، پیامدهای ناشی از رکود به سرعت تحقق پیدا کند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در پایان بیان کرد: حدود ۶۵ درصد از کسب و کارهای اقتصادی در پی شیوع کرونا کاهش فعالیت دارند، پنج درصد افزایش فعالیت (مانند تولید دارو و ...) و ۳۰ درصد بدون تاثیر هستند.
دکتر"محمدجواد فدائی" استاندار کرمان نیز در این جلسه گفت: پایه برنامه ریزی این است که آمار درست و دقیق داشته باشیم و آماری که به مردم اعلام می کنیم باید واقعی و درست باشد.
انتهای پیام