خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مربی تیم ملی بسکتبال استرالیا: بازیکنانم تلاش زیادی برای پیروزی انجام دادند

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 06 اسفند 1397 - 00:20
آدام کیپورن گفت: بازیکنانم مقابل ایران تلاش زیادی کردند و من به آن‌ها افتخار می‌کنم.
تيم،بازي،استراليا،ايران،ملي،بسكتبال

به گزارش خبرنگار توپ و تور گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، آدام کیپورن مربی تیم ملی بسکتبال استرالیا که در غیاب سرمربی این تیم هدایت کانگوروها را بر عهده داشت در نشست خبری پس از بازی مقابل تیم ملی بسکتبال کشورمان در خصوص بازی این تیم مقابل ایران گفت: بازیکنانی که از تیم ما به میدان رفتند تلاش زیادی برای پیروز شدن انجام دادند و من به آن‌ها افتخار می‌کنم.
او درباره تجربه نخستین سرمربیگری اش روی نیمکت تیم ملی استرالیا گفت: این یک چالش بسیار بزرگ برای من بود.

همچنین میچ کریک کاپیتان تیم ملی استرالیا در نشست خبری پس از بازی گفت: همه ما تلاش کردیم تا از این بازی برنده خارج شویم‎، اما نشد.
او در پاسخ به این سوال که فکر می‌کند کدام بازیکنان ایران توانایی بازی در لیگ اروپا یا NBA دارند، عنوان کرد: چند بازیکن از تیم ایران توانایی بازی در لیگ‌های اروپایی و چی لیگ آمریکا را دارند، ولی معتقدم محمد جمشیدی عملکرد بهتری داشت.
بیشتر بخوانید:
میرزایی: بازی مقابل استرالیا آسان نبود
ایران ۸۵ - استرالیا ۷۴ / صعود آسمان خراش‌های ایران با شکست تیم چهارم المپیک به جام جهانی قطعی شد
نیکتاش:همه بازیکنان برای برد تلاش کردند
انتهای پیام/
اظهارات مربی و کاپیتان تیم ملی بسکتبال استرالیا درباره بازی مقابل ایران