خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عدم اجرای طرح ترافیک و کاهش آلودگی هوا تا 22 فروردین

تسنیم | اجتماعی و حوادث | جمعه، 15 فروردین 1399 - 21:12
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: بر اساس آخرین مصوبه شورای ترافیک تهران تصمیم بر این شد در هفته پیش‌رو نیز همچنان طرح ترافیک و کاهش آلودگی هوا در تهران اجرا نشود.
ترافيك،هفته،تهران،هوا،آلودگي

به گزارش خبرنگار انتظامی باشگاه خبرنگاران پویا؛ سردار محمدرضا مهماندار از عدم اجرای طرح ترافیک و کاهش آلودگی هوا در هفته پیش‌رو خبر داد و گفت: بر اساس تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا، مغازه‌هایی که مایحتاج مردم را ارائه نمی‌کنند در هفته پیش‌رو همچنان تعطیل خواهند بود و ادارات نیز با حداقل نیرو فعالیت می‌کنند.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ افزود: بر اساس آخرین مصوبه شورای ترافیک تهران تصمیم بر این شد در هفته پیش‌رو (از فردا تا 22 فروردین) همچنان طرح ترافیک و کاهش آلودگی هوا در تهران اجرا نشود.
وی از شهروندان تهرانی خواست از ترددهای غیر ضروری در سطح شهر خودداری کنند و تصریح کرد: ترددها باید به حداقل ممکن برسد.
انتهای پیام/