خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعطیلی اصناف ملارد تا هفته آتی ادامه دارد/لزوم همکاری اصناف

مهر | استان‌ها | جمعه، 15 فروردین 1399 - 18:39
ملارد- سرپرست فرمانداری ملارد با اشاره به اینکه تعطیلی اصناف ملارد تا هفته آتی ادامه دارد بر لزوم همکاری اصناف تاکید کرد.
اصناف،صنفي،ستاد،مبارزه،اجراي،كشور،كرونا

به گزارش خبرنگار مهر، سجاد برنجی عصر جمعه در جلسه ستاد مبارزه با کرونا شهرستان ملارد که با حضور رؤسای اتحادیه‌های صنفی برگزار شد، با قدردانی از همراهی بسیار خوب و مثال زدنی اصناف در تعطیلی واحدهای صنفی در اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی گفت: با توجه به مصوبات ستاد مبارزه با کرونای کشور و ابلاغیه‌های وزارت کشور در خصوص تمدید تعطیلی اصناف و اعمال آن تا هفته آتی، باید این مصوبات به صورت جدی و اساسی تا موعد مقرر به اجرا در بیاید.
برنجی ادامه داد: از تمام کسبه خوبی که در راستای طرح فاصله گذاری اجتماعی کمک یار و همراه ما بودند، انتظار داریم نسبت به اجرای کامل آن تا اتمام وضعیت فعلی در کشور ما را یاری نمایند.
سرپرست فرمانداری ملارد همچنین در بخشی دیگر از سخنان خود اضافه کرد: برای ما بسیار سخت است که این محدودیت‌ها را ایجاد کنیم اما ناچاریم، چرا که سلامتی مردم در اولویت قراردارد.
وی با ببان اینکه همه اصناف مکلف به اجرای دستورالعمل صادر شده از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا هستند اظهار داشت: با اتحادیه‌های صنفی کم کار و صنوفی که به این مصوبه تمکین نکنند، برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.