خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هزینه استفاده از اینترنت برای اساتید و دانشجویان یک دانشگاه کاهش یافت

فارس | دانش و فناوری | جمعه، 15 فروردین 1399 - 16:20
هزینه استفاده از اینترنت برای سامانه‌های آموزش مجازی دانشگاه دانشگاه الزهرا برای اساتید و دانشجویان به یک سوم تخفیف کاهش یافت.<br/><br/>
دانشگاه،آموزش،اساتيد،دانشجويان،الزهرا،مجازي،سامانه،تخفيف

هزینه استفاده از اینترنت برای سامانه‌های آموزش مجازی دانشگاه دانشگاه الزهرا برای اساتید و دانشجویان به یک سوم تخفیف کاهش یافت.
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دانشگاه الزهرا (س)، پس از شیوع ویروس کرونا و الزام به تعلیق کلاس‌های حضوری به دلیل رعایت الزامات بهداشتی، دانشگاه از هفته دوم اسفندماه اقدام به راه اندازی آموزش غیرحضوری کرد.
در همین راستا دانشگاه ۷۸۶ استاد و ۸۵۵۵ دانشجوی این دانشگاه را ملزم به حضور در سامانه آموزش الکترونیک ( lms ) و کلاس‌های آموزش همزمان کرده است.
همچنین ۲۲۴۹ درس در این سامانه تعریف شد.
بر همین اساس حدود ۳۵ درصد از اساتید شیوه آموزش آنلاین همزمان را انتخاب کردند و ۶۵ درصد دیگر نیز از سامانه lms برای این منظور استفاده می‌کنند.
در این طرح که با استقبال گسترده اساتید و دانشجویان روبه‌رو شده است اساتید، کلاس‌های خود را همانند قبل با انسجام و بر اساس روال آموزشی دنبال کرده‌اند.
علی‌رغم اقدامات صورت گرفته تاکنون، این دانشگاه همواره نیز سعی در به‌کارگیری تدابیر بیشتر جهت بهبود و تسهیل فرایند آموزش مجازی برای دانشجویان و اساتید دارد.
بر همین اساس، با پیگیری‌های مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه الزهرا (س) و مذاکرات انجام شده با شرکت ایرانسل، هزینه استفاده از اینترنت برای سامانه‌های آموزش مجازی دانشگاه و همچنین اپلیکیشن طوبی تل، از این پس برای کلیه کاربران اعم از اساتید و دانشجویان به یک سوم تخفیف یافته است.
در همین راستا هزینه استفاده از اینترنت برای سامانه‌های آموزش مجازی دانشگاه الزهرا(س)، به منظور تسهیل دسترسی دانشجویان، ۶۶درصد کاهش یافت.
این تخفیف به شکل خودکار و با اتصال به ip دانشگاه صورت می‌گیرد و نیازمند اقدام خاصی از سوی اساتید و دانشجویان نیست.
انتهای پیام/