خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مجمع عمومی سازمان ملل خواستار همکاری برای مقابله با کرونا شد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 15 فروردین 1399 - 15:48
مجمع عمومی سازمان ملل با تصویب قطعنامه‌ای خواستار همکاری جهانی برای مقابله با ویروس کرونا شد.
كرونا،ويروس،ملل،سازمان،شيوع

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه‌ای با عنوان «همکاری بین‌المللی برای مقابله با ویروس کرونا» را به تصویب رساند.
این قطعنامه خواستار همکاری جهانی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا شده است.
مجمع عمومی سازمان ملل در این قطعنامه هرگونه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی را در مقابله با ویروس کرونا محکوم می‌کند.
پیش از این آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل، شیوع ویروس کرونا را بدترین بحران در ۷۵ سال اخیر توصیف کرد که جهان با آن مواجه شده است.
گوترش گفته که زمین در بدترین بحران جهانی پس از تأسیس سازمان ملل در ۷۵ سال پیش به سر می‌برد.
شیوع ویروس کرونا از اواخر ماه دسامبر سال ۲۰۱۹ در شهر «ووهان» چین آغاز شده و در حال حاضر به ۲۰۴ کشور و منطقه در جهان سرایت پیدا کرده است.
در حال حاضر شمار مبتلایان به ویروس کرونا به یک میلیون و ۱۵ هزار و ۶۶۷ نفر رسیده که ۵۳ هزار و ۲۰۰ نفر از این تعداد جان خود را از دست داده‌اند.
انتهای پیام/