خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

میلیچ: استقلال مرا ممنوع‌المصاحبه کرد

مشرق | ورزشی | پنجشنبه، 14 فروردین 1399 - 20:18
هروویه میلیچ، مدافع چپ استقلال از طرف این باشگاه ممنوع‌المصاحبه شده و علاقه‌ای به صحبت درباره آینده‌اش ندارد.
استقلال،فسخ،بازيكن،باشگاه،پول

به گزارش مشرق، هروویه میلیچ و نیکولای بودروف دو بازیکنی بودند که با ارسال نامه‌ای به باشگاه استقلال اعلام کردند اگر تا ششم فروردین ماه پول خود را دریافت نکنند قراردادهایشان را فسخ می‌کنند.
روز گذشته بود که بودروف قرارداد خود را با آبی‌پوشان فسخ کرد هرچند که امیر سلطانی معاون ورزشی استقلال امروز اعلام کرد که اگر این بازیکن دستمزدش را بگیرد از تصمیم خود منصرف خواهد شد.
با این حال اکنون بحث میلیچ داغ است و مشخص نیست تصمیم این بازیکن در صورت پرداخت نشدن مطالباتش چیست.
میلیچ حاضر نشد پاسخ روشنی به این سوال بدهد: من از طرف باشگاه استقلال ممنوع‌المصاحبه هستم و اگر حرفی بزنم من را جریمه می‌کنند.
‌با این شرایط به نظر می‌رسد احمد سعادتمند باید هرچه زودتر پول میلیچ و دیاباته را پرداخت کند تا آبی‌ها با مشکل بزرگتری برای ادامه فصل روبه‌رو نشوند.