خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جلوگیری از ورود ۷۰۰ خودرو به خوانسار

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 14 فروردین 1399 - 14:45
خوانسار- رئیس جمعیت هلال احمر خوانسار گفت: ۷۰۰ خودرو تا کنون با اقناع سازی و آموزش توسط نیروهای داوطلب هلال احمر از ادامه مسیر منصرف شدند.
احمر،هلال،ويروس،كرونا،داوطلب،شهرستان

امین قشلاقی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اقدامات جمعیت هلال احمر این شهرستان در مبارزه با ویروس کرونا اظهار داشت: تاکنون با به کارگیری ۴۰ نیروی نجاتگر و داوطلب مردمی هفت هزار نفر در گلپایگان غربالگری شده‌اند.
وی گفت: ۷۰۰ خودرو تا یازدهم فروردین با اقناع سازی و آموزش توسط نیروهای داوطلب هلال احمر از ورود به شهرستان و ادامه مسیر منصرف شدند البته این آمار تا ۱۱ فرودین ماه استخراج شده است و تقریبأ روزهای ۱۲ و ۱۳ فروردین تردد نداشتیم.
رئیس جمعیت هلال احمر خوانسار خاطرنشان کرد: تعداد شش هزار بطری مواد ضد عفونی و ۵۰۰ عدد ماسک به صورت رایگان توزیع شده است.
وی ضمن قدردانی از فرماندار و سایر دستگاه‌هایی که در مقابله با ویروس کرونا در شهرستان تلاش دارند، گفت: نیروهای داوطلب هلال احمر کماکان در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا در ایستگاه‌ها در حال خدمت رسانی به مردم هستند.
قشلاقی تأکید کرد: ۸۰ درصد افراد مبتلا ظاهرأ هیچ گونه علائمی ندارند که می‌تواند عامل انتشار ویروس در جامعه باشند بنابراین از شهروندان تقاضای ماندن در خانه و رعایت فاصله اجتماعی داریم.