خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معاوضه ۱۰۰ زندانی طالبان با ۲۰ نیروی امنیتی افغانستان

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 14 فروردین 1399 - 12:31
طالبان قصد دارد ۲۰ نیروی امنیتی افغانستانی در بند خود را با ۱۰۰ نفر از نیروهای خود که در بند حکومت افغانستان هستند معاوضه کند.
زندانيان،طالبان،صليب،رهايي،سرخ

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، مبادله این زندانیان در راستای توافقاتی است که میان طرفین انجام شده است.
طالبان خواستار آزادی پنج هزار نفر از زندانیان خود است.
در همین رابطه روز گذشته اعلام شد که تیم‌های فنی حکومت افغانستان و گروه طالبان برای رهایی زندانیان دو طرف با هم در کابل دیدار کرده‌اند.
جاوید فیصل، سخنگوی شورای امنیت ملی افغانستان دیروز چهارشنبه در یک پیام ویدئویی گفت که در این دیدار در مورد رهایی زندانیان صحبت شده و قرار شده این بحث ادامه داشته باشد.
به گفته او، در این نشست نماینده سازمان جهانی صلیب سرخ نیز حاضر بوده است.
سهیل شاهین، سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در دوحه نیز نوشته که میزبانی هیأت ۳ نفری طالبان را سفارت قطر در کابل به عهده دارد و دیدارها با حضور نمایندگان کمیته بین‌المللی صلیب سرخ انجام می‌شود.