خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمک‌های جدید ناتو برای اوکراین و گرجستان/ لزوم همکاری روسیه

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 14 فروردین 1399 - 11:24
در شرایطی که وزرای خارجه کشورهای عضو ناتو، امروز در نشستی (از طریق کنفرانس ویدئویی) ارائه بسته کمک‌های جدید به اوکراین و گرجستان را تأیید می‌کنند، نماینده آمریکا در بروکسل خواستار همکاری روسیه-ناتو برای نابودی کرونا شد.
ناتو،كرونا،روسيه،كمك،مانورهاي،بسته،نظامي،عضو،كشورهاي،اعلام

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه «ایزوستیا»، چاپ مسکو، امروز نوشت: "ینس استولتنبرگ" دبیر کل پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد که وزرای امور خارجه کشورهای عضو ناتو ارائه بسته کمک‌های جدید به دو کشور اوکراین و گرجستان را تأیید می کنند.
وی ابراز اطمینان کرد که در نشست روز پنجشنبه وزرای خارجه کشورهای عضو این پیمان که به صورت کنفرانس ویدئویی برگزار می شود، بسته حمایتی جدیدی برای کمک به گرجستان و اوکراین تصویب خواهد شد.
مسلماً ناتو مشارکت خود با کی‌یف و تفلیس، از جمله در زمینه اجرای مانورهای نظامی مشترک در منطقه دریای سیاه که برای ناتو از اهمیت راهبردی برخوردار است، را تقویت خواهد کرد.
این بسته حمایتی که امروز، 2 آوریل (14 فروردین ماه ) به تصویب خواهد رسید، به بسته‌ کمک‌های موجود اضافه خواهد شد.
زمان آن رسیده تا روسیه و ناتو برای نابودی کرونا به یکدیگر کمک کنند
در خبر دیگری از بروکسل، "کی بیلی هاچیسون" نماینده دائم ایالات متحده در ناتو در یک جلسه توجیهی آن-لاین، ابراز عقیده کرد که ناتو و روسیه باید برای نابودی ویروس کرونا، به یکدیگر کمک کنند.
این دیپلمات گفت: «اکنون جهان با یک بحران بشری و یک بحران بهداشتی مواجه است و هر کمکی که می‌توانیم باید به یکدیگر ارائه دهیم.»
وی یادآور شد ، اگر روسیه و ناتو فرصتی برای کمک به یکدیگر داشته باشند ، باید و باید از آن استفاده کنند.
لازم به یادآوری است که در اواسط ماه مارس اعلام شد که برنامه مانورهای نظامی ناتو در سال جاری به دلیل همه گیر شدن ویروس کرونا اصلاح شده است- برخی مانورها لغو شده و شکل انجام برخی دیگر تغییر کلی یافته است.
مقامات وزارت دفاع روسیه نیز پیش از این اعلام کرده‌اند، با توجه به شیوع بیماری کرونا در جهان، از برگزاری مانورهای نظامی در نزدیکی مرزهای کشورهای عضو ناتو خودداری می‌کنند.
انتهای پیام/