سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مصرف الکل در پیشگیری از کرونا ویروس موثر نیست

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 13 فروردین 1399 - 14:24
کارشناس مسئول پیشگیری از اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف خوراکی الکل نه تنها در پیشگیری از کرونا ویروس مؤثر نیست، بلکه می تواند عواقب جبران ناپذیری داشته باشد و سلامت فرد را به خطر بیندازد.
الكل،مصرف،ويروس،پيشگيري،تصور،كرونا،كوهي،خوراكي

ایسنا/خراسان شمالی کارشناس مسئول پیشگیری از اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف خوراکی الکل نه تنها در پیشگیری از کرونا ویروس مؤثر نیست، بلکه می تواند عواقب جبران ناپذیری داشته باشد و سلامت فرد را به خطر بیندازد.
جمیله کوهی در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: برخی از افراد به اشتباه تصور می کنند از آنجاییکه ویروس کووید 19 نسبت به الکل حساس بوده و با ضد عفونی دست یا سطوح از بین می رود، بنابراین با شرب الکل نیز همین اتفاق در داخل بدن می افتد.
وی افزود: متاسفانه تعدادی از افراد با این تصور سلامت خود را به خطر می اندازند، در حالی که این یک باور و تصور غیر علمی، نادرست و غیر بهداشتی است.
کوهی ادامه داد: مسمومیت با متانول می تواند منجر به ایجاد عوارض جدی چشمی از تاری دید، کاهش بینایی و کوری دائم تا در نهایت درگیری های مغزی، کاهش سطح هوشیاری، کما و و مرگ بیمار شود .
وی با بیان اینکه مصرف هر گونه مواد الکلی به شکل خوراکی تاثیری در پیشگیری از ابتلا به کرونا ویروس را ندارد، تصریح کرد: مصرف الکل به ویژه ترکیباتی که بر پایه متیلیک هستند در بدن ایجاد سمیت می کنند که بسیار خطرناک و دارای عوارض است.
وی خاطرنشان کرد: فردی که الکل سمی مصرف می کند خود را بدون دلیل در معرض خطر جدی قرار می دهد.
انتهای پیام