خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا از تشنج آفرینی در منطقه پرهیز کند/از عراق خارج شوید

مهر | سیاسی | چهارشنبه، 13 فروردین 1399 - 11:50
سخنگوی وزارت امور خارجه از نیروهای آمریکایی خواست به مطالبات دولت و مردم عراق مبنی بر خروج از این کشور احترام گذاشته و از تشنج آفرینی در منطقه پرهیز کنند.
عراق،تحركات،تشنج،سخنگوي،وزارت

به گزارش خبرگزاری مهر، سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امورخارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به حضور و تحرکات نظامی آمریکا در عراق اظهار داشت: در حالی که دبیر کل سازمان ملل متحد و جامعه جهانی بر توقف اقدامات تنش زا و جنگ طلبانه در شرایط شیوع کرونا تاکید می‌کنند، این تحرکات خلاف خواسته رسمی و اعلام شده دولت، پارلمان و مردم عراق و تشنج آفرین است و می‌تواند وضعیت منطقه را به بی ثباتی و شرایطی فاجعه بار سوق دهد.
سخنگوی وزارت امور خارجه از نیروهای آمریکایی خواست به مطالبات دولت و مردم عراق مبنی بر خروج از این کشور احترام گذاشته و از تشنج آفرینی در منطقه پرهیز کنند.