سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سیزده به در متفاوت مردم در منزل/ شکست کووید 19 توسط مادربزرگ 94 ساله در استان اصفهان/بازدید سردار نقدی از قرارگاه مردمی مبارزه با کرونا در قم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 13 فروردین 1399 - 11:09
گروه استان‌ها ــ این روزها همه‌جا صحبت از جولان ویروس کروناست؛ ویروسی که از چین شروع شده و دامن خیلی از کشورها از جمله ایران را هم گرفته است.
كرونا،ويروس،مبتلا،نفر،بيماري،كشور،شيوع،جان،بهداشت،مبتلايان،ب ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم گروه استان‌ها، همان‌طور که در جریان هستید ویروس کرونا ابتدا در کشور چین شیوع پیدا کرد و ظرف مدت کوتاهی همه‌گیر شد به‌طوری که هزاران نفر در چین مبتلا شدند و خیلی‌ها نیز به‌سبب مبتلا شدن به این بیماری جان خود را از دست دادند، حال چند وقتی ‌ است که کرونا به ایران نیز رسیده است ‌که بی‌توجهی نیز می‌تواند بر شیوع این ویروس دامن بزند و مبتلایان ‌را بیشتر کند، از این رو سازمان بهداشت جهانی وضعیت اضطراری اعلام کرده و به‌سرعت به‌دنبال شناسایی و ردیابی این ویروس در سراسر جهان است تا بتواند این شرایط را تحت کنترل بگیرد و هرچه زودتر از شیوع بیشتر این ویروس خطرناک و کشنده جلوگیری کند.
اما از آغازین روزهای شیوع ویروس کرونا، شاهد خدمات و تلاش‌های خالصانه متولیان بهداشت و درمان و تیم‌های درمانی در جای جای ایران اسلامی بودیم که بی‌وقفه در صف اول مبارزه با ویروس کرونا، ایثار و فداکاری را سرلوحه کار خود قرار دادند و در این راه بشردوستانه از جان روی برگرداندند و دل در گروی صیانت و حراست از جسم و جان بی‌شمار انسان‌های مبتلا و دردمند بستند.
بی‌تردید نقش‌آفرینی پزشکان، پیراپزشکان و پرستاران‌ سختکوش در درمان بیماران مبتلا و نیز تلاش در جهت ریشه‌کنی و مبارزه با ویروس کرونا آن‌قدر ستودنی و والاست که قلم از بیان این جانفشانی‌ها قاصر و الکن است؛ سفیدپوشان دلسوزی که شبانه‌روز برای کمک به هموطنان بیمار، عاشقانه تمام هستی خود را نثار نظام سلامت کردند.
اما این ویروس در حال گسترش است و مهم‌ترین دستورالعمل برای مقابله با کروناویروس، برای مردم است و مردم باید در خانه‌ها و شهرهای خودشان بمانند، بهداشت فردی را رعایت و از ارتباطات و حضور در تجمعات، پرهیز کنند.
اطمینان داریم که اگر دو، سه هفته این موارد رعایت شود، شاهد معجزه در کشور و شکست کرونا خواهیم بود.‌‌‌
براساس گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ظهر دیروز تا امروز و بر اساس نتایج آزمایشگاهی، 3111 نفر بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شدند و کل مبتلایان به این بیماری در کل کشور به 44 هزار و 606 نفر رسید.
متأسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 141 نفر از مبتلایان جدید کووید19 جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به 2898 مورد رسید؛ در بین بیمارانی که بستری هستند 3703 نفر از بیماران حال نامساعدتر و ابتلای شدیدتری به بیماری دارند.
خوشبختانه تاکنون 14 هزار و 656 نفر از بیماران قطعی بهبود یافته و ترخیص شده‌اند.
جدیدترین اخبار کرونا در ایران را در ادامه مشاهده می‌کنید:
10:28|سردار نقدی از قرارگاه مردمی‌ کریمه اهل‌بیت(ع) قم بازدید‌ کرد
معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از قرارگاه مردمی کریمه اهل‌بیت(ع) بازدید کرد.
10:13| اعمال محدودیت تردد در 11 نقطه شهر/شهروندان در منازل بمانند
رئیس پلیس راهور کاشان ضمن اشاره به اعمال محدودیت تردد در 11 نقطه شهر گفت: از تمامی شهروندان درخواست دارم تا در منزل بمانند و از تردد غیرضروری خودداری کنند.
09:46| مادربزرگ 94 ساله لنجانی کرونا را شکست داد
رئیس بیمارستان شهدای لنجان از بهبود مادربزرگ 94 ساله لنجانی مبتلا به کرونا خبر داد.
08:53|کرونا در کمین دورهمی‌های سیزده به‌در/روز طبیعت در خانه بمانیم
درحالی هرسال سیزدهمین روز از فروردین ماه طبق آداب و رسوم ایرانی مشغول برنامه‌ریزی برای دل به طبیعت سپردن بودیم امسال باید مدنظر داشته باشیم که بیماری کرونا این رسم قدیمی را با چالشی جدی روبرو کرده و خطر در کمین است.
08:46| 4000 پرس غذای گرم و تبرک امام رضا (ع) توسط آستان قدس رضوی در مراکز درمانی اردبیل توزیع می‌شود
مدیر نمایندگی آستان قدس رضوی در استان اردبیل گفت: 4000 پرس غذای گرم و تبرک امام رضا (ع)در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی اردبیل توزیع می‌شود.
انتهای پیام/ ع